in

Verloofde helpt voor het eerst mee met huishouden en breekt pardoes been

Bij de meeste koppels is het de normaalste zaak van de wereld dat beiden een steentje bijdragen aan het huishouden. Nathan had dit echter nooit gedaan en, toen hij eindelijk een poging waagde, kreeg hij er meteen spijt van …

Vier weken in het ziekenhuis en zes weken in het gips. Dit was het gevolg van de allereerste keer dat Nathan Marsh (26) uit Wales mee hielp in het huishouden.

Zijn verloofde had hem gevraagd of hij mee wilde helpen. Volgens Mirror vertelde de 25-jarige Bethan Walling: “Toen ik hem in een hoopje beneden de trap vond, zat hij opgerold in het snoer van de stofzuiger en kon hij niet lopen.”

Lees ook  Zien: Temptation-Rosanna deelt dubbelpikante foto van zichzelf

Eerst dacht ze dat hij een grapje maakte en net alsof deed, maar dit bleek niet zo te zijn. Nog steeds wantrouwend, hielp ze hem op de bank. Snel realiseerde Bethan echter dat het geen spelletje was en belde ze een ambulance.

Omdat de gang te nauw was om Nathan in een rolstoel mee te nemen, moest er zelfs de brandweer aan te pas komen om hem te vervoeren.

“Ze namen bijna het raam eruit,” legde Bethan uit. “Maar ze slaagden hem eruit te halen door hem aan een plank vast te binden en door de voordeur te gaan.”

Lees ook  Voetgangster zwaargewond, voorruit van auto was mogelijk niet goed schoongekrabd

Ze onthulde dat het nu prima met hem gaat. Hij is de dans echter niet ontsprongen. “Ik probeer nog steeds dat hij wat schoonmaakt, maar zeker niets boven. Hij is goed in afwassen, dus dat doet hij nu voornamelijk.”

Nathans is erg dankbaar voor alle goede zorg die hij kreeg. En toen hij uit het ziekenhuis werd ontslagen, was zijn vriendin voorbereid: “Bethan had een lijstje voor me klaar …”

Arthur (6) wordt mishandeld en komt om het leven: ’Niemand houdt van me’

‘Vier medewerkers EBI Vught ondergedoken uit angst voor Taghi’