in

Vergis u niet, op deze foto staan twee mensen

Ervan dromen om na de dood terug te keren als een vrije vogel of een dappere leeuw? Ja, dat kennen we. Toco kon echter zo lang niet wachten en transformeerde zichzelf nu al in… een hond. Een kostelijke bezigheid, zo blijkt. Voor zijn op maat gemaakt pak legde hij maar liefst 2 miljoen yen (zo’n 13.500 euro) op tafel. Intussen heeft de langharige collie zijn eerste wandeling buitenshuis achter de rug, een fantasie die uitkwam.

Man die hond wou worden, maakt eerste wandelingetje
Ruim 30.000 mensen volgen de evolutie van Toco op de voet via zijn YouTubekanaal ‘I want to be an animal’. Zij zagen de Japanner eerst hondenstreken uithalen in zijn eigen woonkamer. Sinds een maand durft de Japanner het echter aan om als dier de straat op te gaan. Soms draagt hij een leiband, op andere momenten laat hij zich met plezier besnuffelen door andere viervoeters.

Lees ook
Als allebei je ouders overlijden, waar moet je dan naartoe?

Oplettende kijkers zullen sandalen opmerken aan de pootjes. Die draagt Toco om te voorkomen dat het peperdure pak te vuil zou worden.

“Wil niet veroordeeld worden”
De Japanner houdt zijn ware identiteit voorlopig angstvallig geheim. “Ik wil niet door anderen beoordeeld worden voor mijn aparte hobby”, klonk het vorig jaar in de ‘Daily Mail’ en ‘The Mirror’. “Sommige vrienden en familieleden zijn intussen wel op de hoogte, zij reageerden bijzonder verrast. Hoe gek moeten collega’s het dan niet vinden als ze dit geheim over mij zouden weten? Feit is wel dat het verlangen om een dier te zijn al sinds kindsbeen af in mij zit.”

Lees ook
Zien: dochter Marco Borsato poseert in pikante lingerie

Om het levensechte kostuum te ontwerpen, deed Toco een beroep op een bedrijf dat normaal acteurs van gepaste kledij voorziet. De werknemers van Zeppet hadden maar liefst veertig dagen nodig om tot dit verbluffende resultaat te komen.

Man steekt broer neer na ruzie om laatste frikandel in pan

KANO-ONGELUK FRANKRIJK: Vader Sven redde zijn eigen zoontje, maar moest dat met de dood bekopen