in

Veertiger begint s*ksuele relatie met dochter (13) van vriend: het kost hem 2 jaar cel

De 47-jarige K.H. uit Hoogstraten is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 jaar. De helft daarvan is voorwaardelijk.

De man had een s*ksuele relatie met de dochter van een bevriende collega. Het meisje was amper 13 jaar toen de s*ksuele relatie begon.

Een meisje uit Beerse biechtte in augustus 2019 aan haar papa op dat ze al een tijdje een s*ksuele relatie had met een vriend van hem.

Lees ook  Vrienden Mark (38) en Jelle (26) overleven ongeval niet nadat ze met Porsche in water terechtkomen: “Ze hadden een hart van goud”

Een man die 33 jaar ouder was dan zijzelf. De man had het meisje leren kennen tijdens etentjes met collega’s. De s*ksuele relatie begon op een moment dat het meisje 13 jaar was.

Telkens wanneer het meisje zogezegd bij een vriendinnetje bleef slapen, bracht ze de nacht door bij de veertiger.

“Hij heeft een ongezonde voorkeur voor zeer jonge meisjes. In zijn gsm werden 419 whatsapp-berichten naar haar gevonden.

Lees ook  “Ben jij diegene die zo bang bent?”: leger Myanmar schiet Khin Myo Chit (7) dood terwijl ze op schoot zit bij haar vader

Hij zette haar aan om bepaalde zaken uit te proberen of op te zoeken”, vertelde de aanklager tijdens het proces.

De veertiger is nu schuldig bevonden aan ver krachting en aanr*nding. Hij krijgt een celstraf van 4 jaar, waarvan 2 jaar effectief.

Hij moet zich aan een contactverbod houden met het meisje en haar ouders, en moet zich psychotherapeutisch laten begeleiden. Het meisje krijgt een voorlopige schadevergoeding van 2.500 euro.

Man duwt zwangere vrouw van klif na deze selfie – “Hij wilde geld van de verzekering opstrijken”

Jongen (7) raakt bedolven onder zelfgemaakte iglo en overlijdt