in ,

Veel voetballers zijn geïntimideerd door de ‘sterkste scheidsrechter ter wereld’

Anderson Daronco is een Braziliaanse scheidsrechter, maar niet eentje zoals diegenen die in onze pintjesliga over het veld huppelen.

Wanneer hij fluit, doe je als speler maar best gewoon wat er van je gevraagd wordt! Daronco wordt dan ook door velen bestempeld als ‘de sterkste scheidsrechter ter wereld’.

Handbal
Daronco is 41 en komt eigenlijk oorspronkelijk uit het handbal, een sport die hij zelf 11 jaar beoefende. In 2014 begon hij dan aan zijn carrière als voetbalscheidsrechter.

Wanneer Daronco niet op een voetbalveld te vinden is, is de kans groot dat je hem kan spotten in de fitness. De plek waar hij werkt aan zijn impressionante postuur.

Lees ook  ZIEN: Birgit Schuurman breekt het internet en gaat vol met de poes op de foto!

Vreemd genoeg zegt hij zelf dat het nooit zijn bedoeling was om zo gespierd te worden. Het is iets dat er gewoon bij kwam door veel te trainen.

Geïntimideerd
De bijnaam van Daronco is ‘Juiz Fortao’, vrij vertaald is dat ‘Sterke Rechter’. Veel spelers beweren dat ze geïntimideerd zijn door zijn verschijning.

Nochtans zegt Daronco zelf dat dit niet zijn bedoeling is. Hij wil dat men hem respecteert als ref, niet als spierbundel. Begrijpen we wel, maar naast die spiermassa kan je natuurlijk niet naast kijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sportsfield (@sportsfieldoficial)

Zien: 6 milde symptomen van de apenpokken die niemand mag negeren

‘Ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder en weet niet wat ik nu moet doen’