in

Veel ophef om foto Jaimie Vaes: “Wat doet die man daar“

Jamie Vaes heeft recentelijk een foto op Instagram geplaatst die voor veel ophef en commotie heeft gezorgd. De dames die erop staan heeft voor flink wat discussie gezorgd maar er is nog iets aan de gang…

Zoals je hieronder kunt zien staat Jamie op de foto met wat vriendinnen op een boot maar het viel veel mensen op dat er nog een man verstopt is op de foto. Als je goed kijkt zie je hem gluren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙹𝙰𝙸𝙼𝙸𝙴 𝙹𝙾𝙰𝙽𝙽𝙴 𝚅𝙰𝙴𝚂 (@jaimievaes)

Veel mensen waren eenbeetje geschrokken van de man die zich verstopt op de foto. “Wat doet die man daar “, reageert iemand op de foto. “Die man achter jullie!” zegt iemand anders.

Foto boot Jamie
Maar er kwamen nog meer opmerkingen want veel mensen schrokken ook van Jamie. “Ow wow dit is wel wat te dun hoor, het lijkt bijna op anorexia.”

Deze opmerking zorgde voor een felle discussie. “Waarom je ongezouten mening geven, volg haar dan niet!” schrijft iemand. “Vraag me af waarom mensen in de comments het nodig vinden om te melden dat ze haar te dun vinden. Zeg je dat ook onder de post van een dik persoon?” zegt iemand weer. Jamie gaf een like op die reactie.

Lees ook  Woningcorporatie wil singles koppelen in strijd tegen de woningnood

Het gaat erg slecht met de gezondheid van Linda Hakeboom: ‘Ik heb er vrede mee als mijn leven nu eindigt’

Asielzoekers sleuren buschauffeur uit bus: “Er moet meer beveiliging komen”