in

Van porno kijken word je dom

Onderzoekers van het gerenommeerde Max Planck Institute for Human Development in Berlijn hebben ontdekt dat hoe meer p*rno een mens kijkt, hoe minder grijze massa in de hersenen.

Oftewel: van p*rno kijken gaan je hersenen dus krimpen. Bovendien blijkt dan de connectiviteit tussen het striatum en de prefrontale cortex minder te worden.

Geen idee waar die zitten en wat het zijn, moeten we toegeven, maar de onderzoekers geven aan dat hieruit blijkt dat p*rno kijken je steeds minder voldoening geeft.

En dat is nog niet alles. Want uit ander onderzoek is gebleken dat jonge mannen die veel naar s*ks kijken vaak problemen hebben met hun kortetermijngeheugen.

Lees ook
Juultje Tieleman en Hunkemöller werken samen, en dat levert spannende foto’s op

Maar dat kan natuurlijk ook een excuus van ze zijn. ‘Huh? Zat ik net p*rno te kijken? Daar kan ik me niks van herinneren…’

Steeds meer jonge mannen én vrouwen kijken p*rno
Zorgwekkend nieuws natuurlijk, zeker als je bedenkt dat we steeds meer natuurfilms bekijken. In de groep jonge mannen van 18 tot 30 jaar is p*rno een hot item.

Het percentage dat meerde keren per week s*ks op tv of computer kijkt is de afgelopen jaren namelijk gestegen naar 87 procent.

De jonge dames uit die leeftijdsgroep die meerdere keren per week kijken groeit ook, maar blijft vooralsnog steken op 31 procent.

16 procent van de ongetrouwde dames zegt minimaal één keer per week naar ‘natuurfilms’ te kijken, terwijl van de getrouwde vrouwen 25 procent dat doet.

Uit cijfers van een van de grootste p*rnosites ter wereld blijkt ook nog dat die vrouwen dat voornamelijk door de week overdag doen. Als manlief op het werk is, kijken de huisvrouwen p*rno…

Lees ook
Meisje (3) zwaargewond na aanrijding op zebrapad Amsterdam, automobilist rijdt door

…maar mannen doen het ook gewoon op kantoor
In de VS wordt er op 33 procent van de computers van werknemers die ontslagen zijn of een andere baan hebben gevonden p*rno aangetroffen.

Dat verklaart misschien waarom S*x Tracker weet te melden dat 70 procent van alle p*rnogerelateerde zoekopdrachten op werkdagen tussen 9 en 5 plaatsvindt.

22 procent van de mannen geeft ook eerlijk toe op het werk regelmatig p*rno te kijken.

En als zakenmensen op reis zijn, wordt het er niet beter op. Want 50 procent van de zakelijke hotelgasten bestelt p*rno op hun hotelkamer-tv, blijkt uit cijfers van de Hilton-, Marriott-, Hyatt-, Sheraton- and Holiday Inn-hotels.

Dat verklaart ook waarom hotels 70 procent van de inkomsten van roomservice met p*rno binnenhalen…

Zien: Knapste verpleegster ter wereld gaat uit de kleren

Lisa ging van bil met 919 mannen op één dag: Duurde 7,5 uur in totaal