in

Vader vermoordt zoontje door hem in snikhete auto te stoppen – “wilde niet gestoord worden”

Het grote aantal sterfgevallen in oververhitte auto’s in de Verenigde Staten is zorgwekkend. Hoewel veel van de sterfgevallen in dit soort scenario’s per ongeluk gebeuren, is de opzet soms veel kwaadaardiger dan je op het eerste gezicht zou denken.

Dit incident deed mensen huiveren hoe harteloos een ouder kan zijn tegen zijn eigen kind…

De 19-jarige Landon Parrott uit Ohio bracht zijn baby zonder reactie naar de spoedeisende hulp van het Cleveland Clinic Union Hospital in New Philadelphia.

Toen de autoriteiten een voorlopig onderzoek instelden naar de omstandigheden rond de plotselinge dood van het kind, kon de tienervader alleen tegenstrijdige informatie geven hetgeen onmiddellijk argwaan wekte.

Duidelijk geen ongeluk
Het jongetje, door de vriendin van zijn moeder geïdentificeerd als Kyler Parrott, werd 5 uur lang in de auto achtergelaten. Hoewel zijn vader aanvankelijk beweerde dat de dood van het kind een ongeluk was, trok hij zijn verklaring in nadat bewakingsbeelden het tegendeel bewezen.

Lees ook
Marco Borsato met spoed naar het ziekenhuis gebracht: ‘Dit is er gebeurd’

Op de beelden was te zien hoe Parrott zijn huis verliet met baby Kyler rond 8.30 uur en pas terugkeerde rond 13.50 uur ’s middags. Hij vertelde onderzoekers dat hij zich ervan bewust was hoe gevaarlijk het kan zijn om kinderen in oververhitte auto’s achter te laten, maar dat hij er niet op inging omdat hij “niet gestoord wilde worden”.

In een persbericht van Michael Goodwin, hoofd van de politie van New Philadelphia, stond dat “het kind overleed nadat het ongeveer 5 uur zonder toezicht in de auto was achtergelaten, met een buitentemperatuur van meer dan 30°C.”

“Tijdens het verhoor bleek dat dit geen kwestie was van het kind vergeten, maar dat het een opzettelijke handeling was zodat het kind geen overlast zou veroorzaken wanneer het in het huis was,” vermeldde de verklaring.

Parrott werd gearresteerd en zit momenteel in de Tuscarawas County gevangenis met een borg van $250.000. Hij wordt beschuldigd van moord, onvrijwillige doodslag en twee aanklachten voor het in gevaar brengen van kinderen.

Lees ook
Fans verbazen zich over onherkenbare Peter Gillis: “Hij is een knapperd geworden”

55°C, zonder vloeistof, zonder airco, niets…
Ty Norris, detective van New Philadelphia, merkte op dat het in de auto ongeveer 55° C was en dat de kleine Kyler “vastgebonden zat in een autostoeltje zonder vloeistoffen, zonder airconditioning, niets.”

De moeder van de baby, Vanessa Parrott, was aan het werk toen dit hartverscheurende incident plaatsvond. Ze was helemaal kapot van het verlies van haar zoon. Haar vriendin maakte een GoFundMe-pagina aan om Vanessa te helpen met de begrafeniskosten en andere kosten terwijl ze nog steeds rouwt om haar verlies.

Hartverscheurend
“Het is hartverscheurend om dit voor je ogen te zien gebeuren,” zei Norris. “Dit gaat over dit arme kind en deze arme moeder die gewoon probeerde te werken en rekeningen te betalen en gerechtigheid te vinden voor hen beiden.”

De moeder van Kyler vraagt nu om gerechtigheid voor de moord op haar zoon.

Het is ongelooflijk wreed wat iemand een kind kan aandoen, laat staan zijn eigen ouder.

We hopen dat Kyler gerechtigheid krijgt. Deel dit artikel zodat meer mensen zijn verhaal kennen en de strijd van zijn moeder voor gerechtigheid steunen.

Opeens heeft Monique een spiernaakte, verwarde man in haar huis: Sprong rond als aap

Zwerfhond vindt gedumpte baby in vuilniszak, brengt haar in veiligheid