in

Vader gooit zijn 2 kinderen uit raam vanaf vijfde verdieping en springt dan zelf de dood tegemoet

PARIJS – Na een familieruzie gooide een man zijn twee kinderen van twee en vijf jaar oud uit een raam vanaf de vijfde verdieping. De kinderen zijn nog in leven, schrijft Le Parisien. De vader overleed nadat hij zelf uit het raam sprong en op het asfalt terechtkwam.

Volgens verschillende bronnen zou er rond 20.30 uur sprake zijn geweest van huiselijk geweld, waarna de vader de twee kinderen uit het raam van zijn appartement gooide. Volgens verschillende getuigen probeerde hij de moeder van zijn kinderen ook uit het raam te gooien, voordat hij zichzelf van het leven beroofde. De man overleed uiteindelijk op de stoep voor het gebouw.

Lees ook
‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Kritieke toestand
De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de twee kinderen, schrijft Le Parisien. Volgens het dagblad zijn beide kinderen in kritieke toestand naar het Necker-ziekenhuis gebracht. Ze werden opgenomen op de intensive care-afdeling . De jongste zou een gebroken bekken hebben, terwijl de oudste een gebroken pols zou hebben. De moeder, die op de begane grond was toen het medisch personeel arriveerde, werd behandeld voor shock.

Lees ook
Vrouw spuit isolatieschuim in jongeheer van man om erectieproblemen te stoppen

’Erg geschrokken’
„Er was een familieruzie”, vertelt buurman Georges. „Hij gooide zijn twee kinderen, die op het gras vielen. Hij belandde met zijn gezicht op het asfalt. Hij probeerde blijkbaar ook zijn vrouw uit het raam te gooien. Mijn nicht heeft alles gezien. Ze is erg geschrokken”, zegt hij.

Volgens Le Parisien werd de jeugdbescherming van de Parijse recherche ingeschakeld. Het parket van Parijs meldde zondagochtend dat er twee onderzoeken zijn gestart. Eén naar „poging tot moord op minderjarigen onder de vijftien jaar” en een ander naar de doodsoorzaak van de vader.

Toestand Mark Gillis nog steeds ernstig: ‘Tweede longontsteking’

Leerling ramt verkeerslicht tijdens eerste rijles