in

Vader adviseert zwangere 13-jarige dochter om zichzelf van het leven te beroven

Een voortvluchtige vader, Gared C. (34) uit Florida (VS), is na twee maanden ontsnapping aangehouden. Hij wordt beschuldigd van het aanzetten van zijn zwangere dochter tot zelfmoord.

De arrestatie vond deze week plaats in Massachusetts, nadat er sinds april nationaal naar Gared C. werd gezocht vanwege een arrastatiebevel tegen hem.

Lees ook
Jongen (15) met ‘hoop geschreeuw en heisa’ ontvoerd, op A27 bevrijd na waarschuwingsschoten

Volgens gerechtelijke documenten zou C. zijn 13-jarige dochter in april telefonisch hebben uitgescholden en haar hebben aangemoedigd om zelfmoord te plegen, nadat het meisje had ontdekt dat ze zwanger was. Lokale nieuwsmedia hebben hierover bericht.

“Je bent het niet waard. Ik kies toch voor mijn vriendin, dus pleeg maar zelfmoord”, zou hij tegen zijn dochter hebben gezegd.

Het tienermeisje heeft vervolgens twee zelfmoordpogingen ondernomen, waarbij ze zichzelf heeft verwond en 14 Benadryl-pillen heeft ingenomen. Gelukkig heeft ze beide pogingen overleefd.

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat ze tijdens haar eerste poging een stuk glas heeft gebruikt om haar arm te sn!jden, waarna ze een foto van de verdachte met een honkbalknuppel heeft vern!eld.

Lees ook
Hond bijt baby dood in Emmeloord

Bij haar tweede poging heeft de moeder van het slachtoffer haar naar het ziekenhuis gebracht, waar haar maag werd leeggepompt om de ingenomen pillen te verwijderen.

Momenteel zit de vader vast in een gevangenis in Florida op een borgtocht van $10.000, volgens gevangenisdocumenten.

De beschuldigingen tegen Gared C. zijn zeer ernstig en werpen een schokkend licht op het vermeende misbru!k en de emotionele m!shandeling van zijn eigen dochter.

Groep tieners valt man (26) aan en berooft hem na beschermen zwangere vrouw in trein

Gevonden babylichaampje op parkeerplaats al jaren dood