in

Uitslag Eurovisie Songfestival vroegtijdig gelekt: ‘Joost Klein géén winnaar…’

Joost Klein heeft het goed gedaan met zijn nummer ‘Europapa’ voor het Eurovisie Songfestival. Heel Nederland heeft het nummer in zijn kop zitten en ook in het buitenland weet het nummer goed te scoren. Echter zijn er natuurlijk meer goede nummers en de bookmakers kunnen Joost helaas niet op nummertje 1 plaatsen.

Wat de bookmakers ervan denken maakt natuurlijk sowieso niet veel uit, het gaat uiteindelijk om de uitslag tijdens het muziekspektakel zelf. Al sind shet begin van het festival gaan er geruchten rond dat het doorgestoken kaart zou zijn. Of dat echt zo is durven we natuurlijk niet te zeggen, wel weten we dat de uitslag van de komende editie al vast staat. Hoe we dat kunnen weten? Medium Liesbeth van Dijk weet er alles van.

Lees ook
Er bestaat een pretpark dat vol staat met jongeheren

Joost Klein gaat derde worden…
De bekendste medium van het land heeft in haar dromen gezien wat de uitslag van het Songfestival gaat worden. Natuurlijk hopen we allemaal dat Joost gaat vlammen en er vandoor gaat met de eerste plek, maar Liesbeth lijkt het somber in te zien. Liesbeth vertelt wat ze ziet: “Ik krijg door dat Joost hoog zal eindigen. Toch zie ik hem niet als winnaar uit de bus komen. Het getal drie doemt bij mij op. Ja, ik weet het zeker: hij zal derde worden.

Lees ook
Vrouw die gepest werd omdat ze “lelijk” was, is onherkenbaar nadat ze €40.000 spendeerde aan plastische chirurgie.

Ik zie iets met blauwe figuren naast hem, een soort Smurfen. Ja, Joost komt met Smurfen naar het festival.” Of Liesbeth aan de paddo’s zit of dat Joost echt met smurfen het podium op zal komen zullen we gauw genoeg zien. Als we Liesbeth moeten geloven gaat Joost dus niet winnen, maar met een derde plek mogen we ook tevreden zijn.

Man overleden nadat hij bewusteloos wordt aangetroffen op straat

Mariska: ‘Onze zoon (16) heeft een meisje zwanger gemaakt’