in

Twee lichamen gevonden in Antwerps water bij zoekactie naar vermist Nederlands koppel

In het water van Lobroekdok in Antwerpen is donderdagmorgen een auto met twee lichamen gevonden.

Dat gebeurde tijdens een zoekactie van de Belgische politie naar een Nederlands koppel, dat al tien jaar in het Belgische Deurne woont.

„We hebben geen zekerheid over de identiteit van de lichamen, maar er zijn voldoende elementen om aan te nemen dat het gaat over het vermiste koppel”, zegt de politie van Antwerpen tegen VRT.

Rond 9 uur begonnen de Antwerpse politie, de Cel Vermiste Personen en de Civiele Bescherming met het onderzoek in het Lobroekdok.

Lees ook  Zien: André Hazes laat tatoeage zetten van Sarah, naast die van Monique en Bridget!

Op die plek, in de buurt van een doe-het-zelfzaak, werd dinsdag de kapotte telefoon van Eldrid Poulina aangetroffen. De vrouw is samen met haar man Cleefio Ignacio vermist.

Er waren vermoedens dat de auto van het koppel uit Deurne in het water was beland, omdat er volgens Het Nieuwsblad bandsporen zichtbaar waren die naar het dok leidden. Tijdens de zoekactie vonden duikers inderdaad een auto in het water.

Lees ook  Achterlijke idioot eet levende vleermuis als protest tegen de Big Pharma

Het voertuig is uit het water getakeld. Daarbij bleek dat de nummerplaten overeenkomen met die van het vermiste koppel. Het gaat dus om hun auto.

Er werden ook twee lichamen aangetroffen, het is nog niet bevestigd dat de lichamen in de auto van het vermiste stel zijn.

De omstandigheden van het incident blijven erg onduidelijk. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies gebeurd is.

Haal dikke jas maar vast uit de kast: extreem winterweer op komst

Katten ’vinden’ vondeling