in ,

Juf Melissa in grote problemen omdat ze seks had op hotel met 18-jarige leerling (foto’s)

Momenteel behoorlijk wat commotie over het kanaal door de voormalige turnjuf Melissa Tweedie. Zo is naar buiten gekomen dat ze in 2017 s*ks had met een 18-jarige student op een hotelkamer.

Het gebeurde blijkbaar tijdens het jaarlijkse ‘prom’ waarbij een dronken leerkracht en een leerling die binnen enkele maanden zou afstuderen samen in een hotelkamer zijn beland waarna het er stomend aan toe zou zijn gegaan.

S*ks op hotel na ‘prom’
In theorie niet illegaal omdat de jonge kerel al meerderjarig was, maar er wordt niet gelachen met leerkrachten die s*ks hebben met hun leerlingen.

Juf Melissa was toen 23, een vijftal jaar ouder dan de student. Dat neemt niet weg dat in veel van zulke gevallen er zelfs celstraffen van 1 tot 2 jaar voor een leerkracht die s*ks had met een student wordt uitgesproken.

Lees ook  Bizar: hitsig koppeltje is te wild tijdens ‘balkons*ks’ waardoor man vriendin naar beneden beukt

Nadat ontdekt werd dat juf Melissa s*ks had met één van haar studenten werd de leerling gevraagd om te komen getuigen voor de rechtbank:

“Na het bal zijn ik en enkele andere studenten naar een hotel gegaan in de buurt. Ik heb juffrouw Tweedie niet uitgenodigd op het hotel. Ik weet dat ook niet waarom ze daar was.”

“Ik zag haar daar voor het eerst toen ik een hotelkamer binnen ging. Ze zat daar met negen andere leerlingen.

Lees ook  Zwangere vrouw trakteert vriend op Lamborghini: “Compensatie voor de slapeloze nachten die hem te wachten staan”

Nadat iedereen weg was en ik nog alleen met haar was, hebben we gekust. We gingen daarna naar beneden en hadden s*ks in mijn hotelkamer. Ze bleef daarna ook nog slapen.”

Er hangt nu toch wel wat boven het hoofd van de voormalige turnjuf die tegenwoordig in Dubai woont. Zo wordt ze beschuldigd van ongewenste intimiteiten met een leerling.

Daarnaast wordt haar ook verweten dat ze sterke drank met haar leerlingen zat te drinken op een hotelkamer.

Ze had blijkbaar ook ontdekt dat één van de leerlingen drugs op zak had en krijgt nu de wind van voren omdat ze dit niet heeft gemeld aan de politie.

Net binnen: deze coronaversoepelingen kunnen we volgende week verwachten

Twee personen overleden bij ernstig ongeluk op N36 bij Sibculo