in

Tragisch ongeval: Man krijgt ongeval op A2 en wordt even later doodgereden

Op de A2 bij Eindhoven heeft zich gisteravond een tragisch ongeval voorgedaan, waarbij een man om het leven kwam. Het incident vond plaats rond 22.40 uur en heeft geleid tot een dodelijke afloop en een aanrijding met vluchtmisdrijf.

De man was met zijn auto onderweg op de A2 toen hij om nog onbekende redenen in een spin raakte. Hierdoor verloor hij de controle over zijn voertuig en belandde uiteindelijk in de vangrail. Na de aanrijding stapte de man uit zijn auto en begaf zich richting de nabijgelegen N2.

Lees ook
Vergis u niet, op deze foto staan twee mensen

Op de N2 werd de man echter aangereden door een andere auto. Opvallend is dat de bestuurder van deze tweede auto na het ongeval doorreed. Korte tijd later meldde de betreffende bestuurder zichzelf bij het politiebureau, waar hij werd gearresteerd. Hij zal worden verhoord over zijn rol in het ongeluk.

Lees ook
Man ‘bedrijft liefde’ met eigen hond in bos ‘om tot rust te komen’

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden ter plaatse gestuurd om medische hulp te bieden. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners, mocht reanimatie niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval en de daaropvolgende aanrijding. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom de man de controle over zijn voertuig verloor en waarom de tweede auto na het ongeval doorreed. De A2 en de N2 in de richting van Maastricht zijn gedurende het onderzoek afgesloten voor verkeer.

Bijna 10.000 Nederlanders willen naam veranderen in ‘Subway’ voor gratis broodjes

Politie valt massaal binnen bij Samantha de Jong: ‘Betrokken bij steekpartij’