in

Tommie (18) overleden na noodlottige sprong van steiger, zus schrijft ode

Tommie van Mierlo, die vorig jaar juni van een steiger sprong in recreatiegebied het Blauwe Meertje in Weert, is overleden.

Tommie kwam na zijn sprong verkeerd terecht en lag daarna op de intensive care in Maastricht. Hij was tot aan zijn nek verlamd.

Volgens zijn familie heeft hij gevochten tot het einde. Zijn zus Louise reageert geëmotioneerd op Facebook.

“Lieve Tommie,” schrijft ze. “Bedankt voor alle leuke herinneringen, alle Feyenoord wedstrijden met jou, alle FaceTime gesprekken.”

‘Mijn grote angst’
Bij het bericht staan foto’s en filmpjes van haar en Tommie samen. Op een van de foto’s is zij samen met Tommie en haar zoontje te zien.

Lees ook  Zoon steekt moeder dood vanwege ruzie over blowen: 'Ik was zo kwaad dat ik haar heb vermoord'

Daar schrijft ze ook over: “Het moment dat jij je ongeluk kreeg en ik niet eens zeker wist of dat je Liam ooit zou ontmoeten. Mijn grote angst. Door jou kracht kon je Liam nog zien en hoe fan je van hem was.”

”Bedankt voor alle leuke herinneringen, alle Feyenoord wedstrijden met jou, alle FaceTime gesprekken”
– Louise, zus van Tommie

In de ode aan haar broer schrijft ze vol trots over hoe sterk hij was en dat hij gevochten heeft tot het einde. Op het bericht komen veel reacties van mensen die haar en de familie sterkte wensen.

Lees ook  Kinderen fors vaker positief getest, meeste besmettingen onder jongvolwassenen

Doneeractie
Zijn familie en vrienden startte vorig jaar nog een doneeractie op om geld voor hem in te zamelen. Met dat geld wilde ze de toekomst van Tommie en zijn ouders makkelijker maken.

Ze zouden dan een traplift kunnen plaatsen en alle voorzieningen zoals de badkamer op de begane grond. Op die manier zou Tommie thuis kunnen blijven wonen zodra hij uit het ziekenhuis zou komen.

Man (25) overleden na steekpartij in woning Arnhem

Mysterie op de Waddeneilanden: tientallen dode bruinvissen aangespoeld