in

André Hazes weer terug bij Monique Westenberg

Het is al even geleden dat we iets hebben vernomen van André Hazes, en dat gebeurt niet vaak – vooral de relatie met ex Monique Westenberg is er één waar we vrijwel alle ins and outs van weten.

Afgelopen september bleek dat André kampt met een burn-out en de nodige rust opzoekt. Die lijkt hij te hebben gevonden op de bank bij Monique.

André Hazes gespot op de bank bij ex Monique
André en Monique zijn inmiddels al weer een jaar uit elkaar. Na een mislukte verloving, vond de zanger de liefde bij o.a. Sarah van Soelen en Anne Rose Zonneveld. Ondertussen popt het ene na het andere gerucht op. Zou hij na zijn break-ups weer terug zijn bij ex Monique?

Lees ook  'Toen Luna (9) hoorde dat ze zou doodgaan, zei ze: Jammer. Ik heb zo mijn best gedaan'

Die geruchtenmolen draait ook nu weer op volle toeren na de foto die Monique afgelopen weekend op haar Instagram deelde. Zo zou hun zoontje lekker met lego aan het spelen zijn, terwijl papa André per toeval op de achtergrond zijn benen even strekt op de bank.

Onherkenbaar
Al eerder dit weekend verscheen een andere foto van André, toen hij een bezoekje bracht aan de concertreeks van Holland Zingt Hazes. De zanger trad vanwege zijn burn-out dit jaar niet op, maar schroomde niet om met wat trouwe fans op de foto te gaan. Na rondgang van deze foto’s op social media maakt men zich behoorlijk zorgen: “Wat is er gebeurd met hem!”

Lees ook  Experts beweren: baby’s die moeilijk slapen gedurende de dag en nacht worden later slimmer!

Op de bijna onherkenbare foto’s is namelijk duidelijk te zien hoe André behoorlijk is afgevallen. Waar hij voorheen een echte spierbundel was geworden door vele sportschoolbezoekjes, lijkt daar tijdens zijn burn-out nu niet meer veel van over.

Willem-Alexander en Máxima gaan Oekraïense vluchtelingen opvangen

Bridget Maasland krijgt kritiek op haar lichaam en reageert: ‘Lekker belangrijk’