in

Tobi is boos: ‘Ik wil aangesproken als een genderloze clown!’

nno 2024 zijn er een hoop genders bijgekomen als we dat vergelijken met 20 jaar geleden. Toen hadden we bijvoorbeeld alleen mannen en vrouwen en natuurlijk hermafrodieten zoals Raven van Dorst die dus met twee geslachtsorganen geboren is.

Tegenwoordig heb je steeds vaker non-binaire mensen die zich dus geen man of vrouw voelen maar iets daar tussenin of juist buitenom. Maar dan hebben we natuurlijk ook nog de mensen die zich identificeren als bigender, genderfluïde, agender, genderneutraal, pangender, derde gender en noem het allemaal maar op. Sommige mensen gaan er in mee en spreken mensen dan ook met ‘het’ of wat er dan ook maar van ze verwacht wordt. Andere mensen weigeren hierin mee te gaan en denken dat deze genderidentificaties een soort trend zijn.

Lees ook
Meisje (12) pleegt zelfmoord nadat moeder haar hond laat inslapen

Tobi voelt zich een genderloze clown!
Dat er een behoorlijke tweedeling bestaat wanneer het gaat om het erkennen van verschillende genders dat is wel duidelijk. Voornamelijk op social media sp[reken veel mensen zich uit wanneer ze hier voor- of tegenstanders van zijn. Die weerstand komt voornamelijk omdat er ook steeds nieuwe gender bij lijken te komen. Zo hebben we bijvoorbeeld Tobi die zich geen man of vrouw voelt maar een genderloze clown.

Lees ook
Transgender Jamie deelt ongelofelijke voor & na foto’s, en verliest al zijn vrienden en familie…

Je leest het goed, Tobi wil daarom aangesproken worden met ‘het’. Tobi zorgt er dan ook voor dat ze er uitziet als een clown met voornamelijk vrouwelijke kleding aan. Nu begint het toch wel erg ingewikkeld te worden wanneer we geacht worden hierin mee te gaan:

Foto’s: Dode jonge vrouw in water door misdrijf omgekomen

Ongelooflijk: 99-jarige man zet punt achter 77-jarig huwelijk wegens oude affaire