in

Tim haalt vriendin over naar club te gaan: “Zij wipte met 10 man, terwijl alle vrouwen mij negeerde”

Steeds meer mensen willen de sleur uit hun relatie halen. Ze verzinnen daarom nieuwe dingen om hun relatie een tikkeltje spannender te maken. Swingen of een p*renclub wordt daarom ook steeds populairder onder de stelletjes.

Als je dan eindelijk je partner hebt overgehaald, dan spring je natuurlijk een gat in de lucht, of toch niet? De gozer uit dit artikel heeft iets meegemaakt waar hij helemaal niet blij mee was.

Lees ook
Robin Martens heeft een vraagje: “Is deze jurk te diep uitgesneden of niet?”

Samen naar een club
Onlangs hadden we al een stelletje waarbij het swingen toch niet zo goed afliep als ze gehoopt hadden. Tijdens een bezoek aan de club kwamen ze namelijk de ouders van de dame tegen. Het was zo ongemakkelijk dat ze nooit meer naar een sw*ngclub willen gaan.

Niet alleen dit stelletje had een zeer nare ervaring met de sw*ngclub, ook een ander stelletje heeft niet de leukste ervaring gehad. Een man vertelt op X (Twitter) over zijn beleving in de swingersclub met zijn vriendin.

Hij was zelf degene die zo graag naar een sw*ngclub wilde, omdat het hem enorm spannend leek om met andere vrouwen te wippen. Zijn vriendin zag het in eerste instantie niet helemaal zitten, maar gaf uiteindelijk tóch toe aan het gezeur van haar vriend. Hij was helemaal happy dus!

Lees ook
Seksverslaafde Laurie: ‘Ik had seks met 200 mannen omdat ze het gewoon vroegen via Instagram’

Geen aandacht
Toch liep het even helemaal anders volgens de man: “We gingen naar de club en mijn vriendin is onder handen genomen door tien verschillende mannen, terwijl er niet eens één vrouw iets met mij wilde doen.”

“Mijn vriendin is nog steeds onder de indruk van de 10 verschillende slurven die ze heeft gevoeld die avond. Ze is wanhopig om weer terug te gaan. Dit is het ergste wat me ooit is overkomen”.

Man (27) overleden na zware mishandeling op parkeerplaats in Rotterdam

Deze 52-jarige model laat zien hoe haar XXXL-voorgevel er in een badpak uitziet. Schrik niet..