in ,

Tiener verhuist per ongeluk naar een bejaardentehuis

Een tiener in de VS reisde honderden kilometers om haar nieuwe appartement te betrekken. Toen ontdekte ze dat ze per ongeluk in een bejaardenhuis was terechtgekomen!

In Nederland hebben we momenteel te maken met woningnood. Een van de redenen hiervoor is dat we een heel dichtbevolkt landje zijn. In de VS is er in veel staten aan ruimte geen gebrek en daar zijn huizen dan ook groot en voltallig.

Madison Kahout (19) besloot onlangs van Oklahoma naar Arkansas te verhuizen voor een nieuwe start.

Echter, ze had niet goed gezien naar welk appartement ze ging verhuizen. Na een weekje begon ze te beseffen dat iedereen in het appartementencomplex ouder dan 65 jaar was.

De tiener deelde haar verhaal op TikTok en ze lijkt geen enkele spijt te hebben!

@enchantedworldofella#cookiemonster #crazytoddler #3yearsolds #quarantinelife #tiktokkids #americanninjawarrior #dietfail #ellen #rockclimbing #kid♬ original sound – Ella

Aanvankelijk was Madison erg blij een appartement te vinden dat veel goedkoper was dan andere plaatsen. Maar daar bleek een goede reden voor te zijn …

Lees ook  VVD herstelt zich in peilingen, weet Rutte de affaire-Omtzigt van zich af te schudden?

In een gesprek met Insider legde ze uit: “De huur was aanzienlijk goedkoper vergeleken met mijn vorige woning.

Ik kon een tweeslaapkamerappartement huren voor slechts 350 dollar per maand. Het was super ruim en voelde als thuis.”

Na wat verder onderzoek (maar duidelijk niet erg zorgvuldig) nam Madison de beslissing om te verhuizen, zonder het appartement daadwerkelijk te bezichtigen. Nadat ze haar intrek had genomen, begon ze bepaalde dingen op te merken.

“Toen ik naar mijn auto liep, begon ik een aantal buren te ontmoeten. Tot mijn verbazing waren ze allemaal ouder dan 65 jaar.”

Lees ook  Netflix zoekt professionele serie-kijkers! 3500 euro netto per maand!

Eindelijk viel het kwartje. “Een week later zag ik het bord ‘seniorenappartementen’. Ik realiseerde me dat ik per ongeluk naar een bejaardentehuis was verhuisd.”

Madison legde uit dat het appartementencomplex niet alleen voor ouderen is, maar ontworpen is als huisvesting voor gelijke kansen met oudere bewoners in gedachten.

Aan Newsweek verklaarde ze de enige tiener te zijn. Ondanks het leeftijdsverschil is Madison gek op haar buren.

Ze vertellen haar verhalen en zorgen ervoor dat ze genoeg te eten krijgt. “Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel thuisgemaakte maaltijden gehad.”

Spijt heeft de tiener geenszins. “Ik gebruik elk moment als een kans om te leren.” Haar volgers op TikTok genieten met volle teugen van haar avonturen, net als Madison zelf!

Kelly is drie weken aan puzzel bezig, net voordat ze het laatste puzzelstukje legt, gooit man tafel om

Hoe een juf in een Chinees martelkamp belandde (en naar hier ontsnapte)