in

Thijs Römer verkr*cht in cel door gevangenen

Acteur Thijs Römer is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden. Daarvan zijn twee maanden voorwaardelijk. Daarbovenop kreeg hij nog eens 240 uur werkstraf wegens het online m*sbruiken van drie minderjarigen.

De rechtszaak tegen de acteur was vooral gesteund op de verklaringen van de drie jonge vrouwen. Zij hadden tussen november 2015 en november 2017 contact met Thijs.

Lees ook
Inbreker rukt zichzelf naast slapende vrouw in Breda

De acteur had tot diep in de nacht zeer expliciete gesprekken met de meisjes. De screenshots van die gesprekken vormden het voornaamste bewijs. Op het ogenblik van de feiten waren de meisjes amper 14 tot 16 jaar oud.

Via zijn advocaat laat Romer weten dat hij is aangevallen en met een fles is verkr*cht door medegevangenen tijdens de eerste nacht in zijn cel. De gevangenen zouden hierbij geweld hebben gebruikt en Romer als een klein meisje hebben laten huilen.

Lees ook
Man laat 2 vingers verwijderen om meer op alien te lijken

De groep die Romer heeft aangevallen schijnt van buiten informatie te hebben verkregen over de zaak van romer en zijn korte celstraf. Daarom zouden ze snel hebben gehandeld. Het is algemeen bekend dat viespeuk gedrag met kleine kinderen niet wordt geaccepteerd in de gevangenis.

Jongen (9) doodt wolf – Dierenliefhebbers zijn woest!

Wilma “Ik sliep al met minstens 700 mannen. Zelfs in de supermarkt!”