in ,

Thaise miljonair biedt €275.000 aan man die dochter wil trouwen

Arnon Rodthong is 58 jaar en maakt zich een beetje zorgen. Zijn 26-jarige dochter is nog niet getrouwd. Hij komt nu wel met een heel aantrekkelijke aanbieding.

Stinkfruit
Rodthong verdiende geld met het kweken van durian fruit. Aangezien dat stinkend fruit veel geld waard is, loopt de man binnen. Hij regelt de zaken samen met zijn 26-jarige dochter, alleen is zij nog steeds niet getrouwd.

€275.000
Hij heeft daarom besloten het heft in eigen hand te nemen. Hij biedt 10 miljoen Thaise Baht voor de man die zijn dochter trouwt.

Lees ook  Hele gezin Bibian Mentel laat uit eerbetoon tatoeage zetten

In euro’s is dat 275.000. Het lijkt op zich niet een al te moeilijke opgave om aan zijn eisen te voldoen.

De man moet hard werken en haar blij maken. De toekomstige schoonvader hoopt namelijk dat de man met zijn dochter de zaak gaat runnen.

Maagdelijke dochter
Zijn dochter met de naam Karnsite is nog maagd en heeft nog nooit een vriendje gehad. Ze spreekt naast Thais ook vloeiend Engels en Chinees.

Lees ook  Stopt Rico Verhoeven met kickboksen? Nu verder als professionele golfer?

Ze is niet boos door de actie van haar vader, al was ze wel verrast toen ze het ontdekte. Zij hoorde het namelijk niet van hem, maar van vrienden.

“Het is waar dat ik nog steeds vrijgezel ben. Ik moet met iemand trouwen, ik wil alleen dat hij een ijverig en goed persoon is die van zijn familie houdt.

Vrouw laat pasgeboren baby verdrinken in toilet

Last van winderigheid? Door dit voedsel ga je meer scheten laten