in

Teontee: “Ik ben gewoon een vrouwelijke man”

Teontee is een man met een opvallend vrouwelijke kant. Hierdoor denken veel mensen dat hij h*mos*ksueel is, maar niets is minder waar. Teontee houdt van vrouwen en heeft een voorkeur voor echte vrouwelijke vrouwen.

“Mensen denken dat ik h*mo ben, omdat ik meer vrouwelijk dan mannelijk ben,” vertelt hij. Zijn relaties krijgen dan ook veel kritiek. “Veel mensen twijfelden aan mijn laatste langdurige relatie. Ze kreeg veel haat. Ze zeiden: waarom ga je uit met een vrouwelijke man?”

Lees ook
Doktoren pompen 15 blikjes bier in maag van man om zijn leven te redden

“Een echte man”
Ondanks de opmerkingen en twijfels van anderen, blijft Teontee standvastig in zijn identiteit. “De opmerkingen die mensen maken over mijn geaardheid, zijn dat het niet echt is. Ik ben hoe dan ook nog steeds een echte man,” legt hij uit.

Het is vreemd voor velen dat een man met vrouwelijke trekjes op vrouwen valt, en dat een vrouw op dit type man kan vallen.

Actief op social media
Ondanks de haat en pijnlijke opmerkingen is Teontee erg actief op TikTok en Instagram. Hij deelt zijn leven en zijn ervaringen, en laat zien dat hij trots is op wie hij is. Zijn zelfverzekerdheid straalt door zijn posts heen, en hij laat zich niet ontmoedigen door de negatieve reacties.

Vooroordelen en liefde
Teontee ervaart dagelijks de vooroordelen van mensen. “Veel mensen begrijpen niet hoe iemand met mijn persoonlijkheid van vrouwen kan houden. Ze denken in hokjes en kunnen niet buiten hun eigen denkbeelden stappen.”

Lees ook
Vrouw wil kakkerlak doden, maar blaast wc op

Dit heeft zijn relaties bemoeilijkt, maar hij blijft vastberaden om zichzelf te zijn en te houden van wie hij wil.

Zelfacceptatie en trots
Ondanks de moeilijkheden blijft Teontee positief. “Ik heb geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ben trots op mijn vrouwelijke kant en mijn liefde voor vrouwen. Het is niet altijd makkelijk, maar het is wie ik ben.”

Deze houding heeft hem geholpen om door de kritiek heen te kijken en zich te focussen op de liefde en steun die hij ontvangt van mensen die hem wel begrijpen.

Vrouw verdronken in sloot na frisse duik

Maak de borst maar nat: Zomer 2024 mogelijk warmste van de eeuw