in

Te koop: spijkerbroek die scheten tegenhoudt

Elektriciteit, televisie, de computer en de smartphone, allemaal uitvindingen die ons leven compleet hebben veranderd.

Maar wellicht kunnen we nóg een briljante ontdekking aan dat lijstje toevoegen: de broek die scheten tegenhoudt.

Want zou ons leven niet een stuk aangenamer zijn, als we de ruften van vrienden, familie of collega’s niet meer hoeven te ruiken?

Lees ook
Toen ik werd geboren, was ik dronken

Nou, goed nieuws: dat lijkt nu mogelijk. Een bedrijf claimt namelijk dat ze een jeans hebben uitgevonden die de onsmakelijke geur blokkeert. Niet een beetje, nee, de hele dodelijke wolk.

Carbon
In de broeken zit aan de achterkant een paneel van carbon dat scheten zou absorberen. Geen gasbommetjes meer die naar bloemkool, ui, dure en exclusieve Franse kaas, rotte eieren of een homp ontbindend vlees ruiken. Nee, gewoon valse lucht. Frisse pufjes waar niemand last van heeft. I-DE-AAL.

De jeans, die voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar is, heeft wel een prijskaartje. Een exemplaar kost omgerekend €113.

Lees ook
'Vrouwen vallen op mannen in witte bestelbusjes'

De spijkerbroeken zijn al een aantal jaar te koop, maar Shreddies, het bedrijf dat dit schijnbaar revolutionaire stukje technologische ontwikkeling heeft bedacht, claimt sinds kort een nieuwe en betere variant te slijten.

Ondergoed
Mocht je nou geen spijkerbroek willen dragen, ook geen probleem. Het bedrijf fabriceert ook ondergoed en pyjama’s die helpen je buikwind verborgen te houden. Of het echt werkt, dat is natuurlijk de vraag. Het is in ieder geval wel goed bedacht.

Theresa: Ik heb mijn man een trio voor zijn verjaardag gegeven

Julia Mekkes (ex Dave Roelvink) laat zeker niets aan je verbeelding over