in

Tante (51) van vermoorde Gino (9) ook vermoord

De politie heeft vrijdagochtend in een woning aan de Vismarkt in Roermond het stoffelijk overschot gevonden van een 51-jarige vrouw die onder verdachte omstandigheden zou zijn overleden. Het gaat om een naast familielid van de vorig jaar om het leven gebrachte Gino (9). Er is een verdachte aangehouden, een 47-jarige man uit Roermond.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. De politie onderzoekt wat er is gebeurd. Zo is er een buurtonderzoek bezig.

Lees ook
Levenslang voor stiefvader die meisje (2) vermoordde terwijl moeder sliep

Onenigheid
Volgens buren gaat het om het stoffelijk overschot van de bewoonster van het huis, en is haar vriend door de politie meegenomen. De laatste weken zou tussen beiden regelmatig onenigheid zijn geweest, waarbij de politie enkele malen zou hebben ingegrepen. Een woordvoerder van de politie kan alleen bevestigen dat het adres waar de dode is gevonden, bekend was bij de politie.

De hulpdiensten hebben vrijdag nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar zonder succes. Wie de melding rond 09.30 uur heeft gedaan dat reanimatie nodig was, wilde de woordvoerder van de politie niet zeggen.

Pal voor de woning vonden vrijdagochtend graafwerkzaamheden plaats voor de aanleg van glasvezel. Werklieden van de aannemer hebben het gegraven gat weer dichtgegooid om de hulpdiensten toegang te verlenen.

Lees ook
Hondsbrutale inbrekers slaan opnieuw toe om gestolen konijn om te wisselen

Familie Gino
De overleden vrouw was een naast familielid van de vorig jaar om het leven gebrachte 9-jarige Gino. Het zou gaan om de zus van de vader van Kelly, de (half)zus van Gino. Het is de zoveelste klap voor de familie van het Limburgse jongetje. Vorig jaar werd ook de moeder van Gino dood teruggevonden. Ze zou een natuurlijke dood zijn gestorven.

Gino bracht de laatste week van zijn leven door bij zijn zus Kelly. De broer van de overleden vrouw en diens dochter Kelly kwamen vrijdagochtend na het bekend worden van de dood van hun zus en tante naar de Vismarkt in Roermond om er steun bij elkaar te zoeken.

Graf van kindje (1) vernield in Almelo: Familie wil weten wie dit gedaan heeft

Meisje (10) zwaar mishandeld door twee mannen (43 en 18) in Veenendaal