in

Stiefvader Sarah van Soelen: ‘André en Sarah niet uit elkaar’

Er is niets aan de hand tussen André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Dat stelt Sarahs stiefvader in gesprek met Privé, nadat er geruchten rondgingen dat het stel uit elkaar zou zijn. ,,Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.”

Vorige maand liet het management van de 27-jarige zanger aan deze site weten dat hij een burn-out heeft. Hazes zou tijd nodig hebben ‘om weer op krachten te komen’. De klachten zijn te wijten aan de ‘roerige periode’ waar Hazes de afgelopen maanden doorheen ging. ,,Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht heeft en de ontwikkelingen in zijn privéleven, hebben een grote impact gehad.”

Lees ook  Bizar: Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein

Hazes besloot zich terug te trekken om aan zichzelf te werken. Ook zijn vriendin Sarah koos ervoor om even uit de schijnwerpers te stappen. Zij reisde af naar Spanje, waar ze professionele hulp kreeg om te leren omgaan met de media-aandacht die komt kijken bij haar relatie met de zanger. Er gingen verhalen rond dat ze voor een drugsverslaving – waar ze eerder mee kampte – zou zijn afgereisd naar een Spaanse kliniek, maar haar familie verwees tegenover Shownieuws die roddels naar het rijk der fabelen.

Ruzie
Door de afwezigheid van beiden op Instagram – waar ze normaal gesproken zeer actief foto’s en video’s van en met elkaar delen – kwam de geruchtenmolen ondertussen ook op gang. Zo werd er beweerd dat de relatie tussen André en Sarah op de klippen zou zijn gelopen. Maar daar is niets van waar, zegt Sarahs stiefvader Rudolf in weekblad Privé. ,,Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.”

Lees ook  Hoogzwangere Famke Louise moet nieuwe woning ontvluchten

Oplettende volgers merkten bovendien op dat André en zijn schoonvader Rudolf elkaar hebben ontvolgd op Instagram. De twee zouden niet meer door één deur kunnen, aldus de geruchten. Sprake van ruzie is er echter niet, stelt de zakenman. ,,Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André. Waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?”

Hoe het momenteel gaat met Hazes is niet bekend. Zijn management was niet bereikbaar voor commentaar.

Dít is er aan de hand met Badr Hari: ‘Heel ziek’

Baby Vera overlijdt nadat vader haar door elkaar schudt omdat hij gestoord wordt tijdens gamen