in

Stiefvader R. uit Losser veroordeeld tot 5 jaar cel voor mis bruik kwetsbare stiefdochter van 14

Stiefvader Reginald R. (40) verdwijnt 5 jaar achter de tralies omdat hij de 14-jarige kwetsbare chronische zieke dochter van zijn vriendin jarenlang mis bruikte en mishandelde.

De straf is gelijk aan de strafeis van officier van justitie Saskia Markink-Grolman twee weken geleden.

Mis bruik
Het mis bruik kwam afgelopen zomer aan het licht toen het meisje tegen haar tante vertelde dat R. al lange tijd aan haar zat en haar soms zelfs tot s*ksuele handelingen dwong waar haar jongere broertje bij was.

Als de moeder hoort wat haar vriend uitspookte is ze woedend, ze kan hem wel doodmaken zegt ze zelfs. R. ontkent dat hij het meisje ooit heeft aangeraakt.

Lees ook  Dronken bestuurder steelt politiewagen: hij scheldt agenten uit door megafoon

Tijdens de behandeling van de rechtszaak werd duidelijk dat moeder als een blad aan de boom is omgeslagen.

Zij werd onder ede gehoord en viel haar dochter publiekelijk af. De moeder beschuldigde haar dochter ervan dat die het mis bruik had verzonnen om zo meer vrijheden te krijgen.

De moeder pleegde volgens de officier van justitie meineed maar wordt daar niet voor vervolgd. Ze heeft nog de zorg voor andere kinderen.

Lees ook  Politie vindt babylijkje in tuin van woning in 's-Heerenberg

In een e-mail die de rechtbank onder ogen kreeg schreef de moeder zelfs dat ze het liefst uit het ouderlijk gezag van haar dochter gezet zou worden. “Dan ben ik van haar af”, schreef ze.

Intimidatie
Lossenaar R. wordt in het dossier neergezet als wrede, egoïstische, gewelddadige intimiderende man, die iedereen in huis zo tiranniseerde dat ze bang werden en daarom leugens vertelden.

Zelf wilde R. kwijt dat hij thuis inderdaad de regels bepaalde en dat zijn stiefdochter het daar niet mee eens was.

Nieuwe challenge: een ode aan het heilige ondergoed (video)

Simpel zou je zeggen, maar bijna niemand die het goede antwoord raadt…