in

Stiefmoeder had seks met broertjes (13 en 15 jaar), terwijl vader zijn zoons aanmoedigde

De Haagse rechtbank heeft donderdag achter gesloten deuren een ontuchtstrafzaak behandeld tegen een stel uit Roelofarendsveen. De vrouw (34) bedreef seks met de twee minderjarige zonen van haar partner (40), terwijl de laatste die zonen aanmoedigde, zo luidde de beschuldiging van het Openbaar Ministerie.

Daarnaast zou de ontucht zijn gefilmd. Het OM eiste 240 uur werkstraf, en een half jaar cel waarvan 5,5 maand voorwaardelijk. De rechtbank achtte het stel schuldig, deed onmiddellijk uitspraak en vonniste overeenkomstig de eis.

Lees ook
Man die met kind wil afspreken op YouTube gezet: pedojager Eren krijgt celstraf

Het ging om jongens van 13 en 15. De minderjarige jongens zouden zijn aangemoedigd om de borsten en vagina van hun stiefmoeder te betasten. Daarna zouden er nog verdergaande handelingen zijn gepleegd door de stiefmoeder.

De rechtszaak werd achter gesloten deuren behandeld op verzoek van de verdediging. De advocaten vroegen dat te doen in verband met de privacy van de twee minderjarige slachtoffers. Daar gaven de rechters na kort overleg gehoor aan.

Lees ook
Justin K. (19) uit Kerkrade dwong jongens tot seks en maakte kinderporno

Het stel hoeft niet terug naar de cel, want de man en de vrouw hebben het onvoorwaardelijk deel van de opgelegde straf al in voorarrest uitgezeten.

Deel dit artikel via:

Man wil eigen dochter (5) door pedofiel laten misbruiken voor geld

Zoey (5) verkracht en vermoord nadat moeder haar uit huis zette