in

Steeds meer vrouwen gebruiken vaginavocht als parfum om mannen te verleiden

Verleidingstrucs bestaan er in alle kleuren en geuren… En dat laatste mag je vanaf nu erg letterlijk nemen! De nieuwste trend die rondgaat onder ‘mannenverslindsters’ is namelijk ‘vabbing’, wat staat voor vagina-dabbing. Met andere woorden: een vrouw neemt een beetje vaginavocht, strijkt het achter de oren of in haar nek en hoppa… alle mannen vallen voor haar op de knieën.

Lees ook
Bewezen: vóór tien uur ’s ochtends beginnen met werken is slecht voor je

Bedolven onder cadeaus
Op TikTok gaan er momenteel verschillende filmpjes viraal waar een en ander wordt uitgelegd. De vulvageur die het vocht afstaat zou feromonen uitstoten die ervoor zorgen dat een man opgewonden geraakt. Er bestaan parfums die hetzelfde effect claimen, maar volgens de kenners op TikTok kan dat niet op tegen de lichaamseigen variant.

Bij de dieren is dit soort van verleidingskunstjes natuurlijk al langer schering en inslag, maar werkt het ook bij mensen!? Als je alle praktijkvoorbeelden op TikTok mag geloven – waarvan je er hieronder een paar kan zien – werkt het wel degelijk. Een vrouw beweert in een video dat ze na de ‘vabbing’ bedolven werd onder de cadeaus en ze mannen als vliegen van zich af moest slaan. Dus als jullie straks ergens een ietwat speciale geur waarnemen, weet je meteen hoe dat komt…

Lees ook
Ik deed mijn vriend een trio cadeau, maar de andere vrouw raakte zwanger van hem

Man leeft op dieet van vaginale afscheiding: “Ik ben nooit meer ziek”

Natasha weet waarom ze nog single is: “Mannen zijn doodsbang voor mijn enorme achterkant!”