in ,

Spectaculaire transformatie: stoere worstelaar als vrouw verder

Voormalig WWE-worstelaar Gabe Tuft, die van 2007 tot 2014 vooral furore maakte als Tyler Reks, gaat verder als Gabbi Tuft, een vrouw.

Tuft, sinds 2002 getrouwd met Priscilla met wie zij een dochtertje kreeg (nu 9), maakte dat zelf bekend in een persverklaring.

„Van Gabe naar Gabbi”, schrijft zij daarin. Tuft bekent dat ze al in de laatste jaren van haar worstelcarrière ook met haar eigen persoonlijkheid worstelde.

Lees ook  Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan gevolgen van kanker

Als Tyler Reks maakte ze de ring onveilig met hoge trappen, vliegende tackels en een imposante verschijning, terwijl Gabe Tuft veel liever thuis was met vrouw en dochter. In 2014 nam Tuft afscheid van de worstelwereld en de miljoenen fans.

Volgens de persverklaring maakte ze een transformatie van bodybuilder, fitnessgoeroe, motivatiespreker en motorracer naar en vrolijke, fantastische vrouw.

„Ze is eindelijk vrij en klaar om haar eigen wereld te veroveren.” Tuft schrijft dat de laatste acht maanden ’tot de donkerste uit haar leven behoorden’ en zegt dat vooral de steun van haar familie haar er doorheen heeft gesleept.

Lees ook  Maak kennis met het zusje van Sarah van Soelen, de prachtige schoonzus van André

„Mijn liefdevolle vrouw, familie en mijn beste vrienden hebben mij geaccepteerd zoals ik ben. Ik ben hen voor eeuwig dankbaar. Jullie steun in dit proces betekent meer dan jullie ooit zullen beseffen.”

Op sociale media oogst Gabbi Tuft vooral lof en waardering voor haar openbaring.

Verstekeling Maastricht Airport is 16-jarige jongen en ‘maakt het redelijk goed’

Het is al koud, en het wordt nog kouder: ‘HELE WEEK SNEEUW!’