in ,

Sekswerker bedient 40 mannen per dag en vindt zichzelf ‘vitaal beroep’

Kirie Redfield is geen onbekende in de wereld van ‘adult entertainment’. Zo speelt ze onder andere in een aantal hardcore Duitse p*rnofilms, en rijdt ze op het moment met haar ‘love-bus’ door Engeland om het leven van zoveel mogelijk Britse mannen een beetje leuker te maken.

En met zoveel mogelijk bedoelen we ook zoveel mogelijk: Kirie staat er namelijk om bekend dat ze per dag een stuk of 40 mannen kan plezieren.

Op de vraag of dat misschien niet een beetje veel is reageert Kirie resoluut: “Het is nooit genoeg. Zelfs 40 is niet genoeg.”

Voor 30 pond mag je in de love-bus een kwartiertje plezier maken met Kirie. En als we Kirie mogen geloven staan de mannen daarvoor in de rij: “Mannen willen me ontmoeten.

Lees ook  Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke sabotage waarbij wielbouten van auto’s losgeschroefd worden

Ik bedoel: ze krijgen de kans om een echte p*rno-ster te ontmoeten. Met een cup K! Dat gebeurt niet iedere dag.”

Vitaal versus veiligheid
Maar is dat nou wel veilig, zoveel vreemde mannen per dag in je busje ontvangen? Volgens Kirie hoeft ze zich nergens zorgen over te maken, juist omdat ze een sterrenstatus heeft:

“Het is allemaal hartstikke veilig.” Al vermoeden we dat Kirie’s idee van ‘veiligheid’ iets afwijkt van het onze: ze biedt namelijk ook s*ks zonder condoom aan. Tsja.

Lees ook  Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos

Daarom is het misschien ook geen verrassing dat Kirie ook nu, middenin de coronacrisis, niet van plan is haar werkzaamheden te staken.

Ook niet omwille van veiligheid. Volgens haar gelden de social distancing-regels niet voor haar, omdat haar werkzaamheden ‘essentieel’ zijn voor de samenleving.

Of, in eigen woorden: “Ik heb een vitaal beroep, net als dat van artsen en verplegend personeel.”

Nu twijfelen we niet aan Kirie’s vitaliteit (40 mannen per dag bedienen is hoe dan ook bijna een Olympische prestatie), maar iets zegt ons dat er met het credo ‘vitaal beroep’ toch iets anders wordt bedoeld…

Met deze tips kan je zelfs met een microjongeheer een wild beest in de slaapkamer zijn

Verpleegster zegt dat Viagra haar van corona heeft gered