in

Sjef is 65 en Denise 28 en toch zijn ze stapelgek op elkaar

In het nieuwe NPO 3-programma Verboden Liefde ervaren verscheidene stellen dat de directe omgeving hun relatie niet accepteert.

In de achtdelige serie, vanaf dinsdag te zien om 20.20 uur, proberen zij de weerstand te overwinnen.

In het programma zijn onder anderen Denise (28) en Sjef (65) te zien, die op weerstand stuiten vanwege hun leeftijdverschil van 37 jaar.

De vader van Denise maakt zich, omdat zijn dochter mogelijk veel te snel weer alleen komt te staan. Sjef probeert de acceptatie van zijn 8 jaar jongere schoonvader te krijgen. Inmiddels zijn ze al vier jaar getrouwd, maar toch moeten Sjef en Denise zich af en toe nog altijd verantwoorden voor hun ‘verboden liefde’. Ondanks dat Sjef 65 is en Denise 28 zijn ze stapelgek op elkaar. Ze vertellen hun verhaal en strijden voor acceptatie in de nieuwe PowNed serie ‘Verboden Liefde’

Lees ook  Lippen opvullen gaat pijnlijk mis bij Merve (22)

Zowel de relatie van Mattias (28) en Steven (27) als die van Chamara (22) en Esmay (23) wordt vanwege een gelovige familie niet geaccepteerd.

De moeder van Mattias bidt elke dag tot God in de hoop dat haar zoon alsnog met een vrouw thuiskomt, terwijl de heren klaar zijn voor hun bruiloft.

Lees ook  Vrouw ontdekt na 2 jaar water geven dat haar vetplant nep is.

Chamara is na haar coming-out door haar familie op straat gezet, omdat die een lesbische relatie in strijd vindt met het christelijke geloof.

De koppels proberen in het programma, geproduceerd door Vincent TV en gebaseerd op het Australische format Bride & Prejudice, de steun van hun omgeving te krijgen.

Dronken jongen steelt in string tractor en laat spoor van vernieling achter

Josje Huisman uit de kleren foto!