in

Sjef in Lang Leve de Liefde onder de indruk: “Ik vind ook dat je hele grote t**t*en hebt”

Het hoogtepunt van Nederlandse “reality tv” is toch wel het programma Lang Leve de Liefde. Bijna elke week is er wel een pareltje te vinden en dat is nu ook het geval. Vandaag kijken we naar Sjef. En Sjef is behoorlijk onder de indruk van zijn date Yolande.

Goudeerlijke deelnemers
Het is niet de eerste keer dat een LLdL deelnemer er iets uit flapt. Zo zagen we eerder hoe Sven zijn date geheel onsubtiel meedeelt dat ze wel “iets meer mag sporten“. Of wat dachten we van Astrid met haar stevige rokersstem?

Lees ook  Zeven 65-plussers omgekomen tijdens grootste senioren*orgie

Stuk voor stuk heerlijk gênante momenten waar we als kijker van smullen. Maar zo goudeerlijk als Sjef hebben we ze nog niet eerder gezien.

Het lijkt vrij onschuldig te beginnen met “Ik vind je een heel lief gezicht hebben” en “Je ziet er goed uit”, maar dan gaat ie ineens van nul naar honderd…

Lees ook  Spijkerbroeken met gaten? Deze zijn gevaarlijker dan je denkt

Sjef zegt het gewoon
Sjef vindt dat hij en Yolande een hele goede match zijn. Waarom? Omdat hij vind dat Yolande twee hele grote pluspunten heeft. Gelukkig kan ze er hard om lachen en lijkt ze zelfs gevleid door zijn ongegeneerde compliment.

We kunnen Sjef zijn oprechtheid wel waarderen, hij zegt immers gewoon wat ie denkt. benieuwd naar de rest van de date? Check de hele video hieronder:

Vrouw Daley Blind onthult bijzondere naam pasgeboren dochter

Hugo De Jonge: Er komen geen versoepelingen meer!