in

Sidney Keuben door misdrijf om het leven gekomen, vriend Wesley L. aangehouden

Een vrouw die in de nacht van 23 op 24 november in slechte toestand werd aangetroffen in een woning aan het Vestersbos in Zevenaar is overleden aan haar verwondingen.

Het slachtoffer is de 21-jarige Sidney Keuben uit Zevenaar. De politie heeft een verdachte aangehouden omdat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

Het gaat om de vriend van het slachtoffer, de 21-jarige Wesley L schrijft Boevennieuws.pro.

Onwelwording
De politie kreeg die nacht in eerste instantie een melding van onwelwording binnen van een vrouw in de woning aan het Vestersbos.

In de woning troffen de hulpdiensten Sidney Keuben in zorgwekkende toestand aan. Het slachtoffer moest gereanimeerd worden en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook  Step van vermiste Gino (9) 5 kilometer verderop gevonden

De politie is vervolgens een onderzoek gestart nadat er informatie binnen kwam dat er mogelijk sprake zou zijn van een misdrijf.

Hierbij is onder andere door de forensische opsporing onderzoek gedaan in de woning aan het Vestersbos in Zevenaar.

In de middag van 24 november heeft de politie daarop de 21-jarige bewoner van de woning, Wesley L., aangehouden als verdachte. Sidney Keuben overleed enkele dagen later alsnog aan haar verwondingen.

Verstikking
Bronnen melden aan Boevennieuws dat Wesley L. en Sidney Keuben een relatie hadden. De verdachte zou een drugsprobleem hebben.

Volgens geruchten zou hij ook die bewuste nacht onder invloed van drugs zijn geweest. Zijn vriendin verbleef die nacht bij hem.

Lees ook  Man vermoordde vrouw en kinderen en leefde weken met hun lijken in huis

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Wel wordt duidelijk dat hij zijn vriendin door middel van verwurging of verstikking om het leven zou hebben proberen te brengen.

Sidney Keuben heeft nog enkele dagen in coma in het ziekenhuis gelegen, maar overleed afgelopen nacht alsnog aan haar verwondingen.

Haar dood zou bij haar vriendinnen als een klap zijn binnen gekomen, die dit helemaal niet zagen aankomen.

Bekenden omschrijven het slachtoffer als een allemansvriend die nooit ruzie maakte en graag iedereen te vriend hield.

Wesley L. is op verdenking van betrokkenheid bij haar dood inmiddels voorgeleid en door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.

Neergestoken man gevonden in grasveld

Utrechter dacht dat hij mocht trouwen met ‘Kristina’ (17), maar werd opgelicht voor 1,7 miljoen euro