in

Seks tussen patient en verpleegster eindigt fataal: Vrouw belt ambulance niet..

Van een verpleegster mag je verwachten dat ze als het echt nodig is hulp zal bieden. Maar een verpleegster uit Wales was op een andere manier te druk met haar patiënt. Toen hij tijdens een nachtelijke ’ontmoeting’ in zijn auto overleed, belde zij geen ambulance, maar slechts een collega.

Lees ook
Hij is er nu ook in Nederland: de Happy Meal voor volwassenen

Penelope Williams belde vol emotie haar collega op, ze zocht hulp. Maar ondanks dat haar collega aandrong, weigerde ze een ambulance te bellen. Uiteindelijk besloot de desbetreffende collega dat zelf maar.

De man overleed aan hart- en nierfalen, zo bleek uit de autopsie. Ze ontkende eerst nog dat ze een affaire had met de nierpatiënt, maar gaf het later toch toe. De twee hadden elkaar regelmatig ontmoet voor seks, al beweerde Williams eerder dat ze alleen aan het praten waren. Ze hield haar relatie geheim voor haar partner en haar collega’s. Dat blijkt uit een serie verhoren, zo schrijven Britse media.

Lees ook
Veel dames die door liefdespartners in elkaar worden geslagen voelen zich juist veilig bij hen

Haar positie als verpleger op de dialyse-afdeling in het ziekenhuis in Wrexham is ze kwijt. Volgens de onderzoekers heeft ze met haar actie het vak van verpleger zeer in diskrediet gebracht.

Daniel heeft de grootste ballen ter wereld van 40 kilo

In Nederland neemt haat tegen flitspalen toe: Weer eentje vernield, schade enorm!