in ,

Sarah van Soelen wordt nu ook gelinkt aan de breuk van Lars en Monica

Het internet staat op z’n kop door de breuk van André Hazes en Monique Westenberg. En eh, ja, het aandeel van Sarah van Soelen in deze breuk.

Volgens André Hazes is hij (momenteel) slechts bevriend met Sarah, maar sluit hij meer, in de toekomst, niet uit.

Ondertussen wordt ook bekend dat dit niet de eerste keer is dat Sarahs naam opduikt bij een veelbesproken breuk in bekend Nederland…

Heeft Sarah van Soelen een aandeel in de breuk van Lars Veldwijk en Monica Geuze?
Toen de naam Sarah van Soelen opdook en bekend werd dat zij werd gelinkt aan André, als zijnde de ‘nieuwe vriendin’, deed dit bij een Shownieuws-redacteur een belletje rinkelen. De naam kwam haar zó bekend voor.

Lees ook  Wetenschappers: Naast je hond slapen is beter dan naast je geliefde

Wat blijkt? De redacteur heeft haar een jaar geleden aan de telefoon gehad, omdat haar naam opdook bij een andere breuk in bekend Nederland: die van Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk, eind 2019.

“Ik heb haar een jaar geleden ook al moeten bellen. Toen gingen Lars Veldwijk en Monica Geuze uit elkaar.

Toen ging ook het gerucht dat deze Sarah met Lars zou zijn en dat Lars en Monica daarom uit elkaar gingen”, zo deelt de redacteur in de Shownieuws Podcast.

De redacteur heeft Sarah toen gevraagd of zij de tweede vrouw in het spel was. Dat bevestigde Sarah toen niet, net zoals er nu (nog?) geen statement vanuit Sarah is gegeven.

Lees ook  Juultje Tieleman uit de kleren in badkamer

De breuk van Monica en Lars
Monica en Lars gingen in november 2019 na een relatie van drie jaar uit elkaar. Er is destijds niet gesproken over vreemdgaan, Lars die iets zou hebben gedaan met een ander of wat dan ook.

Monica liet toen op Instagram weten dat de breuk een keus is van haar en Lars samen. Ook schreef ze dat ze geen ruzie hebben, en hun dochter Zara-Lizzy voor hen altijd op nummer 1 zal staan.

De 23-jarige vriendin van Thierry Baudet laat zien wat ze in huis heeft

Zwangere vrouw krijgt miskraam nadat dief tegen haar buik trapt