in ,

Sarah van Soelen pikt André Hazes weer weg bij Monique met deze inkijk foto!

Sarah van Soelen is alweer een tijdje vrijgezel na een lange relatie met André Hazes. Tenminste, lang was de relatie niet, maar wel langer dan de gemiddelde relatie van de zanger.

Er was een periode waarin de blondine bleef volhouden dat de relatie met haar en de zanger nog niet over was.

De relatie zou alleen maar “gepauzeerd” zijn volgens haar. Destijds gaf ze zelfs een groot interview in Beau Monde waarin ze verkondigde hoe gelukkig de twee gewoon nog waren.

Echter kwam er een abrupt einde aan dat sprookje toen de zanger opdook met een vriendin van haar, Anne Rose.

Lees ook  Zwangere vrouw vormt band met zwangere zwerfkat, dan bevallen ze op hetzelfde moment

Anne Rose had zich naar binnen gewerkt in de familie Hazes en was inmiddels ook dé vriendin van Hazes.

Drie weken en vier vakanties later was dat ook alweer over. Het lijkt erop dat Monique de zanger weer voor zich wil winnen, maar ook Sarah ruikt haar kans.

Sarah van Soelen
Monique plaatste een complete liefdesverklaring aan de zanger. Ze liet in deze post weten dat hij eindelijk zijn wagonnetjes (Sarah, Anne en Bridget) heeft losgekoppeld.

Ook zegt ze dat André “de cirkel” heeft doorbroken en lijkt daarop te doelen dat de zanger weer bij haar terecht zal komen.

Lees ook  Absoluut niet onschuldig: déze manier van vreemdgaan komt het vaakst voor

De zanger heeft dit bericht geliket, maar dat wil natuurlijk nog niets zeggen. We weten allemaal hoe onvoorstelbaar het liefdesleven van Dré kan zijn.

Wanneer hij morgen weer besluit dat hij weer bij Sarah terug wil komen, en Sarah accepteert dat, dan zal hij zich niet inhouden gokken we.

Andre volgt Sarah op Instagram en andersom niet, hij zal haar foto’s dus nog steeds voorbij zien komen. En we vermoeden dat onderstaande kiekjes hem niet niks zullen doen:

Onderzoek bewijst: dikke mannen houden het (veel) langer vol in bed

Gordon ook slachtoffer van seksueel wangedrag bij The Voice