in

Sanne (36): ‘Ik wacht totdat mijn grote liefde zijn vrouw verlaat’

Sanne, een 36-jarige vrouw, vertelt over hoe ze drie jaar terug Rick ontmoette en meteen verliefd werd. Ze had nog nooit zoiets meegemaakt; het was alsof de bliksem insloeg vanwege de enorme aantrekkingskracht tussen hen. Ze voelde direct dat hij de ware was, en aan zijn blik en gedrag merkte ze dat hij hetzelfde voelde.

Echter, Rick kon niet volledig voor haar gaan, omdat hij al getrouwd was en zijn vrouw zwanger was van hun tweede kind. Dit detail kende Sanne op dat moment nog niet.

Een onvergetelijke ontmoeting
De twee ontmoetten elkaar tijdens een werkgerelateerd evenement. Sanne werkte op een beurs en Rick kwam langs voor informatie. Er was direct een klik en het gesprek verliep vlot, met een flirterige ondertoon.

Lees ook
Valentina (3) die bijna 700 dagen in het ziekenhuis verbleef vanwege hartkwaal, is overleden

Ondanks de aanwezigheid van Sanne’s baas, wisten ze een normaal gesprek te voeren. Later die dag liep Sanne zelf over de beurs en zag Rick opnieuw. Hij nodigde haar uit voor koffie en ze vonden een rustig plekje om te praten.

Het gesprek ging vooral over werk, maar Sanne wilde hem het liefst van alles vragen. Toen ze terug moest naar haar stand, gaf Rick haar zijn nummer met de woorden: “Bel me.”

Het moment van de waarheid
Sanne nam al snel contact op met Rick, en tijdens een telefoongesprek die avond nodigde hij zichzelf bij haar thuis uit. Sanne voelde een zenuwachtigheid die ze niet eerder had ervaren.

Die avond eindigde met een zoen en meer, maar Rick wilde niet blijven slapen. Bij een volgend bezoek vertelde hij dat een relatie tussen hen onmogelijk was.

Hij was getrouwd met Natasja en verwachtte binnenkort hun tweede kind. Dit nieuws brak Sanne’s hart, maar ondanks dit bleven ze elkaar zien. De gevoelens waren te sterk om te negeren, ondanks de complexiteit van hun situatie.

Lees ook
Deze zussen zijn de oudste sekswerkers in Amsterdam en ze hebben 335.000 mannen geplezierd

Een toekomst in onzekerheid
Rick gaf toe spijt te hebben van zijn huwelijk, hoewel hij er met de beste bedoelingen aan begonnen was. Hij weet echter dat het huwelijk geen stand kan houden door zijn gevoelens voor Sanne.

Zijn vrouw is nog onwetend over zijn affaire. Rick geniet intens van zijn kinderen en kan zich nog niet voorstellen dit op te geven. Sanne heeft hun relatie nog met niemand gedeeld, uit angst voor de gevolgen.

Toch gelooft ze dat er een moment zal komen waarop hun liefde bekend wordt, al is het onduidelijk wanneer. Ze is ervan overtuigd dat Rick uiteindelijk voor haar zal kiezen, vooral als de kinderen wat ouder zijn.

Wat vind jij van Sanne haar situatie? Laat het ons weten door te reageren onder het bericht op Facebook

Steekpartij na belletje lellen: kind zwaargewond

Kirsten (40): ‘Mijn dertienjarige zoon wil samen slapen met zijn vriendinnetje’