in

Relatie Erica Meiland en privédetective alweer voorbij

Er is alweer een einde gekomen aan het liefdesgeluk van Erica Meiland. In de laatste aflevering van Chateau Meiland is te zien dat de realityster en privédetective Sander van Betten niet langer meer een relatie hebben.

Het stel maakte in maart hun relatie wereldkundig. In Chateau Meiland was vervolgens te zien hoe Erica en Sander op date gingen, maar meer dan dat werd de kijker niet gegund.

„Als date is het niets geworden, maar hij is nu vriend van de familie”, klinkt het uit de mond van de voice-over.

Sander laat tegenover Shownieuws niets los over de breuk. Wel bevestigt hij dat hij met de familie Meiland is mee geweest naar het chateau in Frankrijk.

Lees ook  569 nieuwe besmettingen, voor eerst sinds september geen doden gemeld

„Ik was al een goede vriend van de familie. En ja, ik ben ook inderdaad mee geweest. Ik ga wel vaker mee op stap. Dus er is niks veranderd, hoor.”

Door zijn relatie met Erica, en het open kaart spelen van de familie hierover, leverde Sander zijn anonimiteit in, iets waar de privédetective in zijn beroep juist altijd veel voordeel uit kon halen.

Hij had het er echter graag voor over, zo was anderhalve maand geleden te lezen op zijn Instagram: „Vandaag nog maar even genieten van mijn vrijheid en redelijke anonimiteit. Alles voor de liefde.”

Lees ook  50-jarige man gewond bij steekpartij

Erica en Martien Meiland zijn op papier nog steeds met elkaar getrouwd, maar hebben er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een nieuwe liefde.

In hun boek zeggen ze onomwonden dat deze ook altijd welkom is, míts hij door alle leden binnen het gezin ’oké’ wordt bevonden.

Vrouw opgepakt die hond ophitste om agent te bijten

Huisarts in Lelystad weigert coronavaccin toe te dienen “Ik heb een eed afgelegd”