in

Ravage bij woning Eindhoven na explosie door mogelijke vuurwerkbom

In Eindhoven is in de nacht van donderdag van vrijdag een nog onbekend projectiel afgegaan bij een huis. Daarbij is niemand gewond geraakt, maar de schade aan de woning is groot. De mogelijke daders zijn spoorloos.

De ontploffing bij het huis in de wijk Vaartbroek gebeurde rond 1.00 uur. Na de explosie brak er een kleine brand uit in de woning, drie mensen die op dat moment binnen waren konden op tijd naar buiten te komen. De toegesnelde brandweer wist het vuur daarna snel blussen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Lees ook  Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

Vuurwerkresten gevonden
Wat de explosie heeft veroorzaakt is niet bekend, maar het lijkt een gerichte actie te zijn geweest. Vermoedelijk is er een vuurwerkbom afgegaan, want bij de woning zijn resten van vuurwerk gevonden. De ravage is groot, de ramen zijn door de knal gesprongen en er is rookschade aan de voorkant van het huis.

Lees ook  Problemen bij de politie: drank, drugs en gelekte informatie

Wie er achter de ontploffing zitten, is nog onduidelijk. Er zijn nog geen verdachten opgepakt voor de mogelijke aanslag. Getuigen of mensen die meer weten over de explosie worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Dode vrouw in kofferbak bij ziekenhuis Almelo had vaccinatieruzie met partner

Oppas pleegde on tucht met jonge kinderen in opdracht van vriend: ‘Het waren zijn extreme fantasieën’