in

Rachel Hazes verklaart oorlog aan Andre’s ex: “Monique, ga werken voor je geld!”

Rachel Hazes (51) is niet van plan haar mond te houden. De moeder van André heeft het helemaal gehad met haar ex-schoondochter Monique Westenberg (43) en haalt in een interview met de Nederlandse editie van Story fel uit. Volgens ‘moeder Hazes’ betaalt André (27) nog steeds alle kosten voor Monique, hoewel hij ondertussen zelf ging samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25).

In de Nederlandse Story heeft Rachel Hazes geen goed woord meer over voor haar ex-schoondochter Monique Westenberg. De moeder van André stelt dat haar zoon al een halfjaar geleden een punt achter de relatie zette, maar dat hij vandaag nog steeds alles voor z’n ex zou betalen. “Monique mag in de villa blijven wonen en rijdt in een auto die André betaalt”, trekt Rachel van leer. “Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré ook elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

Lees ook  Tandenpoetsen onder de douche? Dit is waarom dat geen goed idee is

André tast ook voor andere kosten nog in de buidel, stelt Rachel: “André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe”, sneert ze. “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

‘Nu wél gelukkig’
Rachel kan naar eigen zeggen goed het contrast zien tussen Monique en André’s nieuwe vriendin Sarah van Soelen, met wie haar zoon de toekomst alvast erg rooskleurig inziet. “Ik zie aan alles bij André hoe happy hij is”, vertelt ook Rachel over hun relatie. “Hij is weer helemaal zoals ik en anderen hem altijd gekend hebben.”

Lees ook  Hoe ouder hoe mooier! De fijnste foto’s van Bridet Maasland op een rijtje!

Zien: Gewaagde foto van Famke Louise duikt op

Baasjes laten hond twee weken lang vastgebonden achter in tuin: ‘Het lag er bezaaid met hondendrollen’