in

Rachel Hazes showt nieuw hondje maar volgers zien vooral iets anders

Rachel Hazes heeft sinds kort een nieuwe hond, of beter gezegd, een hondje. Haar nieuwe huisdier werd met een paar foto’s gepresenteerd op Instagram, maar haar volgers hadden toch echt oog voor iets anders.

Rachel Hazes nieuwe hond

Hoe Rachel Hazes aan haar nieuwe hondje komt is nogal een apart verhaal. Veel van haar volgers hebben dan ook zo hun bedenkingen bij de echtheid van het verhaal en sommige suggereren zelfs dat Rachel het verhaal heeft verzonnen om haar imago op te krikken.

Lees ook  Na 19 jaar huwelijk ontdekte Jan dat zijn vrouw vroeger een man was

Bij de foto schrijft Rachel: “We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje. Soms begrijp ik mensen echt niet. Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken.”

Het nieuwe hondje heeft de naam Artchy gekregen. Ze plaatste opnieuw een foto van Artchy met daarbij de tekst: “Lieve Artchy, ik kan je niet vertellen hoe blij wij met je zijn en jou ook een heel mooi, liefdevol leven gaan geven.”

Lees ook  Koppel maandenlang aan elkaar vastgeboeid om relatie te redden: ’Doe ons dit niet na’

Hoe lief haar volgers het hondje ook vinden, kijkers zijn vooral afgeleid door iets anders. Zo plaatsen mensen reacties zoals “Welk hondje?” en “Waar is Artchy?”. Tja, we snappen wel dat mensen hun oog vooral op iets anders laten vallen… Bekijk de foto’s hieronder:

Andre Hazes nu alweer uitgekeken op Sarah van Soelen!

Illegale vakantiefoto’s van koninklijk gezin in Argentijns medium