in ,

Puur natuur: Monique Westenberg compléét uit de kleren voor de foto!

Monique Westenberg heeft een aantal behoorlijk bewogen jaren achter de rug. Haar ex-vriend, André Hazes, verbrak ruim een jaar geleden zijn relatie met haar.

Hij deed dit omdat hij een ander had gevonden, Bridget Maasland. Het leeftijdsverschil van bijna 20 jaar maakte hem niet veel uit.

Het leeftijdsverschil met Monique was immers ook ruim 15 jaar. Maar na 3 maanden besloot de zanger toch dat dit niet hetgeen was waar hij naar opzoek was.

Hij zou met hangende pootjes terug gekomen zijn bij de moeder van zijn kind. Vervolgens heeft de zanger haar zelfs ten huwelijk gevragd.

Maar dat mocht niet baten, begin dit jaar kwam ineens Sarah van Soelen in zijn vizier waardoor alles weer op de klippen liep.

Lees ook  Bewezen: Vrouwen hebben meer slaap nodig omdat hun brein harder werkt

Inmiddels kunnen we wel stellen dat Monique hem niet terug zal neme wanneer het ook met Sarah af zal lopen. Ze is dan ook weer hard met zichzelf aan de slag gegaan.

Monique Westenberg doet het even helemaal anders!
We zagen eerder al foto’s van een zwetende Monique in de sportschool, en dat heeft zijn vruchten af geworpen.

Voor ‘TalkiesMagazine’ heeft ze namelijk een shot gehouden, en niet zomaar een. Het blad schrijft bij de foto: “We waren het er op de redactie unaniem over eens dat ons covermodel Monique Westenberg een podium verdient.

Nadat we tevens de primeur hadden van een cover met ex André en haarzelf in december 2020 werd Westenberg ten huwelijk gevraagd door de volkszanger en niet veel later lazen we allemaal over de breuk en een nieuwe relatie van zijn kant.

Lees ook  Dit is Andrea die voor 90% uit plastiek bestaat: “Ik ben knapper met mijn grote lippen” (foto’s)

Onze interesse in deze bijzondere vrouw was al jaren geleden gewekt en nu willen we juist haar kracht en doorzettingsvermogen vieren door haar dit podium te bieden.

Exclusief voor Talkies ging Monique akkoord met een covershoot en bijzonder mooi gesprek over groei, valkuilen en herinneringen. Check het in de nieuwe Talkies Terras Special.“. Scroll door naar de tweede foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TalkiesMagazineNL (@talkiesmagazinenl)

Zelfs The Beast heeft zijn limieten: Eddy Hall valt flauw tijdens leg presses van 1.000 kg

Hannah heeft Tannorexia en wil niet stoppen met bruiner worden!