in

ProRail medewerkster maakt héle pikante video in hoofdkantoor Utrecht

ProRail heeft geschokt gereageerd op een bizarre ontdekking. Ze zagen een wel héle pikante 18+ video die in het hoofdkantoor in Utrecht is opgenomen door een ex medewerkster.

ProRail pikante video
De volledige video is gelekt op 18+ sites. Te zien is hoe een ex medewerkster van het bedrijf door het legendarische gebouw “De Inktpot” loopt. Daarna doet ze het met iemand, in een van de kantoren van het ProRail gebouw.

Lees ook  Mannen die Audi rijden hebben een kleinere snikkel dan gemiddeld

Een ProRail woordvoerder zegt tegenover AD dat hij ‘even twee keer met zijn ogen moest knipperen’ ,,Ik ben niet vaak sprakeloos geweest als woordvoerder. Maar vandaag was dat een ander verhaal. Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

Ex medewerkster
“De vrouw is een ex-medewerkster die haar toegangspasje toen nog had. Zij heeft op haar laatste werkdag de video opgenomen. Het hoofdkantoor wordt momenteel verbouwd, en op de video zie je een behoorlijke stellage op een gang staan. Daaruit kunnen we afleiden dat het waarschijnlijk vrij recentelijk is opgenomen.”

Lees ook  ‘Mijn schoonmoeder veranderde de naam van mijn baby terwijl ik buiten bewustzijn was’

,,Wij hebben dit ook nog nooit meegemaakt, dus we onderzoeken nu of we maatregelen treffen. Ik hoop dat het hierbij blijft, qua filmpjes”

Famke Louise gaat kind genderneutraal opvoeden

Andre Hazes nu alweer uitgekeken op Sarah van Soelen!