in

Politie valt massaal binnen bij Samantha de Jong: ‘Betrokken bij steekpartij’

Het gaat weer de foute kant op met Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Na een lange periode van stilte, heeft er een politie-inval bij de voormalige Oh Oh Cherso-ster plaatsgevonden.

Wanneer het angstvallig stil is rond Barbie is dat doorgaans geen goed teken. Juicekanaal Reality FBI weet dat de politie vorig weekend bij de blondine is binnengevallen.

Lees ook
'Kankerdodende pil' die tumoren lijkt te 'vernietigen' klaar voor test op mensen

Het kanaal laat weten: “Dit weekend rukte de politie uit om een dader van een steekpartij in de kraag te vatten.” Een insider onthult dat de politie meerdere invallen deed. “Onder andere bij Samantha de Jong (Barbie).”

“Toen de politie de deur niet open kreeg werd er om specialistisch gereedschap gevraagd die ervoor moest zorgen dat de deur uiteindelijk open moest gaan. Uiteindelijk is de politie niet binnen geweest.”

Het is niet geweten of de dader van de steekpartij uiteindelijk is aangehouden. Evenmin is het duidelijk of Barbie zelf betrokken was bij het incident.

Lees ook
Dani (14) vermoord na ruzie om broek

Het is wel opvallend te noemen dat Barbie al drie maanden niks van zich laten horen heeft op Instagram. En dat is meestal geen goed teken. De laatste keer dat ze een tijdlang niets liet weten, zat ze in een afkickkliniek.

Samantha is alweer een hele poos samen met Robert, beter bekend als Robbie Scoep. Volgens heel wat mensen heeft hij een duister verleden. Maar hij en Barbie zijn nog altijd een setje. “Robbie heeft mij vandaag ten huwelijk gevraagd. Robbie en ik gaan trouwen.”

Tragisch ongeval: Man krijgt ongeval op A2 en wordt even later doodgereden

Dodelijk ongeval bij spoorwegovergang Overveen: Baby dood