in

Politie naarstig op zoek naar vermiste Gabriëlla (13) uit Renkum

De politie is naarstig op zoek naar de 13-jarige Gabriëlla uit het Gelderse Renkum. De tiener zou sinds zaterdagavond niet meer gezien zijn. De hulpdienst hoopt dat mensen die het vermiste meisje gezien hebben dat bij hen melden.

Gabriëlla vertrok afgelopen zaterdagavond vanuit huis op een zwarte damesfiets, aan de voorzijde van het voertuig zat een mand.

Het meisjes heeft een blanke huidskleur met een normaal postuur. Ze is ongeveer 1.65 meter lang, heeft bruin/donkerblond haar, dat valt tot op de schouders.

Lees ook  Rechtbank: Ontslag agente die pers informeerde over seksuele intimidatie ‘volkomen terecht’

Actief gezocht
Het is niet bekend waar ze dit weekend naartoe is gegaan. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het meisje vrijwillig het huis heeft verlaten.

“Wij gaan er op dit moment vanuit dat het goed gaat het meisje”, laat een woordvoerder weten. “Maar door de leeftijd van het meisje wordt er wel actief naar haar gezocht.”

Op de dag van haar vermissing droeg ze een lichtblauwe spijkerbroek met gaten, een rode hoodie, en daaronder zwart/witte sneakers van het merk Adidas. Haar jas is legergroen van kleur en heeft met bontkraag aan de capuchon.

Lees ook  Explosieve toename aantal mensen met schurft: ‘Landelijke aanpak nodig, dit gaat echt verkeerd’

Tips over verblijfplaats
De politie vraagt iedereen die het meisje gezien heeft of meer informatie heeft over de verblijfplaats van Gabriëlla om dat direct te melden.

“We hebben contact met de omgeving van Gabriëlla en willen graag ook mensen spreken met wie zij heeft gesproken kort voor de vermissing.”

Mensen die meer weten over de verblijfplaats van het meisje kunnen contact opnemen met de politie, dat kan via 0900-8844.

Vandaal leeft zich met karatetrappen uit op levensgrote kerststal: ‘Dit is puur geweld!’

Zien: Knapste verpleegster ter wereld gaat uit de kleren