in

Politie Lunetten pakt vrouwenbelager op en wordt bedankt met chocola

In de Utrechtse wijk Lunetten ontving de politie een zeer bijzondere blijk van waardering. Na hard gewerkt te hebben aan een zaak omtrent een man die vrouwen lastig viel, wilden de bewoners van de wijk de agenten bedanken. En dat was niet zomaar een bedankje. Ze kregen een pakket vol chocola.

Sinds 21 september 2020 hield de politie zich bezig met een vrouwenbelager die in en rondom het Beatrixpark in Lunetten vrouwen lastig viel.

Lees ook  Dronken vrouw steelt frikandel, crasht in weiland en praat met koeien

Op 12 februari 2021 lukte het de politie om een verdachte aan te houden. “Om een verdachte te kunnen aanhouden is er enorm veel werk verricht door burgers, partners en politie”, schreef het bureau op Facebook.

Pakket vol chocola
De aanhouding werd overduidelijk gewaardeerd door de bewoners van Lunetten en Hoograven. “Als blijk van waardering hebben bewoners iets creatiefs bedacht en het pakketje overhandigd”, deelt de politie op Facebook. In dit pakketje zat een overvloed aan chocoladerepen.

Lees ook  Marco Borsato reageert op aangifte van deze 22-jarige dame!

In hun post op Facebook bedankt de politie de bewoners voor hun vertrouwen in het bureau. “De collega’s waarderen het gebaar en de chocolade enorm!”

Strak uniform
Ook laat het bureau weten dat bewoners niet gek op moeten kijken wanneer ze agenten spotten waarbij het uniform wat krap zit. “Chocola laat namelijk je kleren krimpen.”

Van Dissel: zo’n 41.000 ziekenhuisopnames voorkomen door lockdown en avondklok

Horecaondernemers zijn er klaar mee en openen massaal a.s dinsdag