in

Poedelnaakte Britney Spears gooit met ‘bloot’-foto’s en zoekt de grenzen van Instagram op

Over Britney Spears werd in 2021 heel veel gezegd en geschreven. Zo stond ze onder curatorschap van haar vader waardoor ze bijvoorbeeld niet over de miljoenen op haar eigen bankrekening mocht beheren. Ook mocht ze geen kinderen meer krijgen, bleek enkele maanden geleden.

Haar vader had er namelijk voor gezorgd dat er een spiraaltje was geplaatst en deze mocht absoluut niet verwijderd worden. Ze stond maar liefst 13 jaar onder curatorschap.

Lees ook  Gerry mag van verhuurder geen vijver in zijn woonkamer: 'Dit is mijn meesterwerk'

Ze kwam afgelopen jaar dan ook vaak in opstand op haar eigen manier. Ze deed dit door onder andere topless foto’s te posten op Instagram die maar weinig aan de verbeelding overlieten. Ondertussen kwam ook de #FreeBritney-beweging in opmars en de popster is nu dus eindelijk terug vrij en mag weer volledig doen en laten wat ze zelf wil.

Dat mag je overigens best letterlijk nemen want deze keer zit de popster op een zonnig oord met prachtige stranden en dat is voor Britney het signaal om haar Eva-kostuum weer aan te trekken en iedereen te laten mee genieten. Sommige mensen zouden een ban krijgen van Instagram voor zover te gaan qua naaktheid, maar Britney daarentegen mag dat natuurlijk wel.

Ben heeft al 10 jaar een relatie met deze tweelingzussen en hij moet héél hard werken in de slaapkamer

Kapper toont hoe hij kletskop van 77 er plots 40 jaar jonger laat uitzien na straffe make-over