in

Peuter zwaargewond uit water gehaald bij kinderboerderij

Een dramatische ochtend in Kampen toen een peuter dinsdagmorgen in het water belandde nabij kinderboerderij Cantecleer aan de Buitensingel. Het jonge slachtoffertje ontving ter plaatse eerste hulp en werd vervolgens per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. De omstandigheden en details over het incident blijven vooralsnog onbekend, aangezien de politie nog bezig is met het onderzoek.

Lees ook
Ernstig vermagerde kat ingeslapen in Kockengen: 'Viel van ellende uit elkaar'

Het incident vond plaats aan de Buitensingel in Kampen, waar de politie momenteel tracht te achterhalen wat er precies is gebeurd. Informatie over de toestand van de peuter en de omstandigheden waaronder het kind te water raakte, zijn nog niet vrijgegeven.

Een woordvoerder van de politie benadrukte dat het onderzoek in volle gang is en dat vanwege de jonge leeftijd van het slachtoffer terughoudendheid wordt betracht bij het verstrekken van informatie.

Lees ook
Gia (27) verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: "Met een glas wijn op red ik het wel

De opgeroepen traumahelikopter landde naast kinderboerderij Cantecleer, gelegen in de buurt van de stadsgracht. Het is nog niet duidelijk of de peuter in de gracht zelf is beland of elders in het water terechtkwam.

De traumahelikopter, afkomstig uit Amsterdam, vervoerde het jonge slachtoffertje van Kampen naar het UMC in Utrecht.

Man (75) randde vrouwen aan in het bos: ‘Maar ik ben geen vieze, oude man’

Man (82) die donderdag werd neergestoken op fietspad in Rotterdam is overleden