in ,

P*doactivist Nelson op de vlucht maar wil premier van Nederland worden

P*doactivist Nelson Maatman heeft bij heel veel mensen vorig jaar het bloed laten koken met zijn uitspraken over kinderen.

Niet lang daarna werd Nelson opgepakt voor het bezit van kinderp*rno en afgelopen zondag werd duidelijk dat Nelson in de gevangenis “gemarteld” werd, hij het niet veilig vindt in Nederland voor iemand met zijn opvattingen en gedachtes en dat hij naar de andere kant van de wereld is gevlucht.

Lees ook  Terminaal jongetje (1) vindt geen donor – dan biedt 27-jarige verpleegster nier aan om de jongen te redden

Ook tijdens het nieuwe interview dat Danny met hem had zal je bloed waarschijnlijk gaan koken, want Nelson doet weer een aantal opvallende uitspraken.

Zo dus ook de uitspraak dat Danny misschien wel in gesprek is met de toekomstige premier van Nederland. Paar opvallende dingen in het video.

Zo staat er ergens Bienvenido, Spaans voor welkom, in de video. Ook is er in de video het logo van “Sura Seguros” herkend, een Zuid-Amerikaanse verzekeringsmaatschappij.

Lees ook  Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”

Wij hebben zo’n flauw vermoeden dat Nelson in Colombia aan het vertoeven is. Redden de motorclubs en p*do-hunters dat op een tankje benzine of hebben ze een lokale chapter?

Tenminste dat zal de vraag zijn die veel mensen hebben na het zien van het interview inclusief de hashtag #durftevragen.

Vrouw stopt met scheren en heeft nu een flinke baard!

Kabinet wil boete voor schenden quarantaineplicht van 435 euro