in ,

Pasgeboren tweeling gaat voor het eerst samen in bad. Wat er vervolgens gebeurt? ZO schattig!

Voor de meeste mensen kost het opbouwen van een band met iemand tijd. Dat kan gebeuren in slechts weken, maanden, of soms zelfs jaren.

We zijn allemaal geboren met de drang om een connectie met iemand op te bouwen. Daar hoort natuurlijk wel een bepaalt proces bij.

Echter, in het geval van een tweeling komt die bijzondere band op een natuurlijke wijze. Er wordt gezegd dat tweelingen elkaar op momenten van verdriet en vreugde aan kunnen voelen, zelfs als ze een enorme afstand van elkaar verwijderd zijn.

Lees ook  Baby met enorme haardos geboren

Dat idee is helemaal niet zo gek, ze hebben namelijk al 9 maanden tijd gehad om een band met elkaar op te bouwen.

In negen van de tien gevallen voelen ze zich met elkaar verbonden, ook al zijn ze soms duizenden kilometers van elkaar verwijderd.

De tweeling uit de volgende video heeft nog een lange weg te gaan voordat ze apart van elkaar zullen gaan wonen. Maar in de video is duidelijk te zien dat ze nu al een onbreekbare band met elkaar hebben!

Lees ook  Helene is dolgelukkig met haar twee Jannen – “We doen het elke dag”

Terwijl je in eerste instantie verwacht dat de baby’s geen enkel idee hebben waar ze precies zijn, heeft de reactie van deze tweeling mij met stomheid geslagen.

Niet alleen blijven deze broers ongelooflijk kalm, het lijkt bijna alsof ze denken dat ze nog in de baarmoeder aan het zwemmen zijn.

Koppel bouwt droomhuis in een enorme heuvel. Zo waanzinnig is het binnen ingericht!

Bizar: man trekt pistool omdat Starbucks-medewerker zijn cream cheese bij bagel vergeet