in

Parkbezoeker maakt horrorbeelden van zwembad in Park Hengelhoef van Peter Gillis

Peter Gillis is sinds een aantal jaar natuurlijk wereldberoemd geworden in Nederland met zijn programma ‘Massa is Kassa’ op SBS6. Gillis heeft behoorlijk wat parken op zijn naam staan waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers op af komen. De parken zijn gigantisch en dat vergt dus veel onderhoud. Ook heeft bijna ieder park wel iets van een subtropisch zwemparadijs. Een van zijn paradepaardjes is toch wel Park Hengelhoef met het zwembad dat daarbij hoort.

Meerdere grote glijbanen en een wildwaterbaan kun je daar aantreffen. Echter let Peter altijd en overal op de centjes, ook wanneer het aankomt op het renoveren en onderhouden van zijn parken. Na een aantal jaar is het dus goed te zien dat Peter voornamelijk de laagste prijs voor al het onderhoud betaalt, en daar merk je als bezoeker ook een hoop van.

Lees ook
Ken je haar nog? Zo ziet ze er na 50 jaar uit!

Zwembad van Park Hengelhoef van Peter Gillis zwaar onder de maat!
De man achter het YouTube-kanaal XtremeRides gaat langs pretparken en zwembaden om een recensie te geven. De man filmt alles wat hij tegenkomt en probeert dan ook alles uit. Over het zwembad in Park Hengelhoef is de YouTuber totaal niet te spreken: “Massa is kassa… Sinds het programma op de buis is heb ik geen Oostappen zwembad meer bezocht. Wat een anti reclame die serie en wat slecht..

Lees ook
Tragisch: 86-jarige geeft per ongeluk gas in plaats van remmen en rijdt fietser (72) dood

Dat je 80 miljoen hebt, pronkt ermee en je parken er dramatisch bij liggen. Foxwild word je er van. In deze video bezoeken we weer is de Hengelhoef. Ik heb in het verleden dit bad vaker bezocht en nooit is het goed geweest. Of het was vies of het was kapot. Dit bad is in 2022 helemaal opnieuw gerenoveerd en in deze video gaan we met een kritische blik door het bad heen. Voor de duidelijkheid… Peter is trots op dit zwembad… Neem dat mee in de review…”

Huwelijksaanzoek op klif gaat mis: vrouw (39) stort naar beneden en overlijdt

‘Kankerdodende pil’ die tumoren lijkt te ‘vernietigen’ klaar voor test op mensen